Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Automatic new version prg download engine
STRANA 1 OD 1
operator Automatic new version prg download engine 04.09.2008. 20:06 T11811

status: user
broj poruka: 4266
Hteo bih da namestim da se na masinu skidaju sve nove verzije programa, kada izadju sa spiska( tacno 211 programa).
E sad, do sada sam koristio Omicron Search Engine & Download 2.1.5 za to, medjutim od danas je ugasen. Da li neko zna da bez moje intervencije se automatski vrsi update novijih verzija programa cim se one pojave na netu sluzbene ili nesluzbene. Mrzi me da podesavam Domestic Rapid Search Engine & download 0.9.5e, jer se treba zezati sa matemotikom i promenjivim, a da ga naucim sta mi treba i na koji nacin trebace mi opet mesec dana. Kako da namestim da mi ide download najnovijih verzija svog softvera koji se pojavi na net-u, a bitan mi je za posao.
Delujem kao noob, ali priznajem poraz. Dakle treba mi pomoc.
Predlozi?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 04.09.2008. 20:11 #69296

broj poruka: 9121
https://www.google.com videcu nesto pa cu ti reci!!!

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 06.09.2008. 16:07 #69520

broj poruka: 9121
Slabo sta sam nasao, poslacu ti preko mail-a gde bi mogao da trazis ako ti je hitno!!!

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs