kako da obrisem da mi u device manager-u pored kartice stoji ono #2 tj kada sam zabo sve 3 kartice u komp i instalirao ih jedna nije htela da radi CODE 10 onda kada sam samo zameni slotove sve je proradilo... sad me interesuje kako da obrisem te kartice prod rednim brojem #1 samo sam zamenio mesta lan kartici i wifi kartici i sad mi pored njih stoji #2 nadam se da me neko razume u cemu je problem
Nakon što deinstaliraš drajvere, ugasi računar i povadi kartice, pa ponovo upali računar bez njih, tek onda ga opet ugasi i ubaci nazad kartice, onda ne bi trebalo da se pokolju zaostali stari drajveri na virtuelnim portovima sa stvarnim novim, za postojeće uređaje. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Samo tako i nikako drugacije, osim da brljas po registry-ju
- A N G E L -
:: Nakon što deinstaliraš drajvere, ugasi računar i povadi kartice, pa ponovo upali računar bez njih, tek onda ga opet ugasi i ubaci nazad kartice, onda ne bi trebalo da se pokolju zaostali stari drajveri na virtuelnim portovima sa stvarnim novim, za postojeće uređaje :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.