Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Procesi na XP sp3
STRANA 1 OD 1
vlajkic Procesi na XP sp3 30.08.2008. 11:15 T11699

status: user
broj poruka: 609

Sinoc upalih racunar kad imam sta da vidim 260 procesa....uglavnom se dva pojavljuju services.exe i cmd.exe i jedan se pojavi
pa nestane nesh.exe..pomislih ja virus (koristim eset smart security) i on ne nadje nista..pustim i spy bot i on ne nadje
nista posebno..probah i sa nekim CC Cleaner-om i tu nista..restartujem masinu i ono opet 300 procesa..i da nesto mi vuce s neta
stalno gore send i receive na modemu..iskljucim mrezni iz racunara prebacim na lap restartujem pc i opet isto 255 procesa..
rekoh nemogu vise da se smaram ugasim sve i legnem..jutros upalim pc sve normalno 26 procesa..ko je lud ovde? jel imao neko
ovakav problem? nesto mi smrdi da nisam resio problem, da ce se mozda sutra opet isto desiti..napominjem da sam mogao da radim
normalno na racunaru bilo je 300 procesa ali nisu opterecivali masinu nesto posebno..naprimer pustim film i on radi
normalno..aj ako neko zna o cemu se radi nak javi...pozz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs