Pozdrav ljudi, imam problem.. kada god ocu da instaliram nesto izbacuje mi prozor u kojem pise: ` THE WINDOWS INSTALLER SERVICE COULD NOT BE ACCESSED. THIS CAN OCCURE IF YOU ARE RUNNING WINDOWS IN SAFE MODE (nije pokrenut korz safe mode) OR IF THE WINDOWS INSTALLER IS NOT CORRECTLY INSTALED. cONTACT YOUR PERS... blabla..` Da li mozda neko zna u cemu je problem? pre je radio sve normalno i nije pravio probleme i onda odjednom, iz cista mira.. Da li je moguce da je neki virus..?
momci fala.problem je bio sledeci.. Ptam jednog druga, i on kaze : start>>run>> services.MSC ja odem tamo najdem instaler i pise -disabled-.. stavim na auomatik i radi.. ne`am pojma ni ko n kako je to disable-ovao al jeste..
:: momci fala.problem je bio sledeci.. Ptam jednog druga, i on kaze : start>>run>> services.MS :: ja odem tamo najdem instaler i pise -disabled-.. stavim na auomatik i radi.. ne`am pojma ni ko n kako je to disable-ovao al jeste.. :: :: :: :: Fala vam u svakom slucajo.. Poz
Imao sam slican problem do pre par dana. Naime, posle 10-tak minuta rada kompa zvuk je nestajao. Pomagao je samo restart, pa opet ponovo. Posle bunarenja po netu sam nasao resenje. Na volseban nacin su iskljucene mixer devices. Da li iko zna o cemu se radi? Virus? Pozdrav svima. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.