pause button sluzi kad si premium user pa oces da pauziras...kad si free onda ne klikci... sto se tice tog error wait time, prvo jesi li updejtovao crypt load, drugo mozda su ti linkovi sa rapidshare.de, kod njih je bio taj problem i trece, mozda je jednostavno server prso...desavalo mi se par puta...proradi samo posle nekog vremena...
Na wirelessu imas svoju IP adresu samo za konekciju na server, odatle pa nadalje svi korisnici `odlaze u svet` pod jednim zajednickim IP-om. Ali cak i pod ovakvim uslovima Cryptload moze da skida, naravno kada uspes da uhvatis red. Pauzu, kao sto ti je receno, mogu koristiti samo Premium korisnici a ostali kada prekinu (ili pukne konekcija ili slicno) krece iz pocetka. Inace ako planiras da koristis Crypt load onda nadji V1.1.3 i iskljuci konekciju prilikom prvog startovanja i iskljuci opciju za update inace ces se sa verzijom 1.1.4 nacekati kod skidanja. Inace program ima vise bug-ova nego podrzanih opcija ali ipak radi posao.
Da ti mozda ne zivis u Zrenjanina, gde je u centru besplatan wireless 512kb/s u oba smera, pa bi malo vise da skidas, i ovo sto ti kaze Vaskev samo da uhvatis red, nego jel ista stvar sa proxy-jem kao kod wireless-a, sa IP adresom, nisam upucen pa ako moze neko da mi malo pojasni!!!
nego jel ista stvar sa proxy-jem kao kod wireless-a, sa IP adresom, nisam upucen pa ako moze neko da mi malo pojasni!!!
Proxy server, koliko ja znam nema veze sa tvojom IP adresom, mislim da on apsolutno ne utice na Rapidshare sa Cryptloadom, jer ti i preko Proxy-ja zadrzavas svoju IP adresu. Ako si mislio na to, nisam bas najbolje shvatio pitanje.
...e pa vidis, ja imam WireLess, ali imam svoj IP, i ne delim ga ni sa kim, kao i svi koji koriste internet kod mog provajdera! Tako da nije istina da kod WireLess-a svi imamo ka spoljasniosti jednu IP adresu!
Pozz...
:: Na wirelessu imas svoju IP adresu samo za konekciju na server, odatle pa nadalje svi korisnici `odlaze u svet` pod jednim zajednickim IP-om. Ali cak i pod ovakvim uslovima Cryptload moze da skida, naravno kada uspes da uhvatis red. Pauzu, kao sto ti je receno, mogu koristiti samo Premium korisnici a ostali kada prekinu (ili pukne konekcija ili slicno) krece iz pocetka. Inace ako planiras da koristis Crypt load onda nadji V1.1.3 i iskljuci konekciju prilikom prvog startovanja i iskljuci opciju za update inace ces se sa verzijom 1.1.4 nacekati kod skidanja. Inace program ima vise bug-ova nego podrzanih opcija ali ipak radi posao :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.