Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
da li je nekome uspelo?
STRANA 1 OD 1
skar da li je nekome uspelo? 19.08.2008. 16:12 T11521

status: user
broj poruka: 3992
da popravi ostecenu rar arhivu preko winrara....ha?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nenika repair 19.08.2008. 18:07 #66822

broj poruka: 1133

Ides na repair i to ti je to.Ja koristim WinRAR 3.71, a ima I RAR REPAIR TOOL i taj u spe da popravi po koji put. Nemogu sve da popravim, otprilike pola moze apola nemoze.
MaliAbner Mrka kapa... 19.08.2008. 22:29 #66875

broj poruka: 7769
Meni to bas ne uspeva, zasto nemam pojma isto je u pitanju v3.71 ali kica na bajsu.

Tomato Republic Of Serbia !!!

nenika Mrka kapa... 19.08.2008. 23:23 #66884

broj poruka: 1133

SKINEM NEKI RAR FAJL SA RAPIDSHARE,PRVO PROBAM DA GA RASPAKUJEM SA COMMANDEROM, AKO NEMOZE (kaze da ima greska) ONDA PRAVIM JEDAN FAJL NA NEKU PARTICIJU, TU SVE PREBACIM RAR FAJLOVE,OTVORIS WINRAR, NADJES GDE SI NAPRAVIO TAJ FAJL,OTVORIS TAJ FAJL PA DESNIM MISEM select ALL PA OPE T DESNI MIS EXTRACT TO THE CPECIFIED FOLDER,ODABERI GDE CE TO DA STAVI,AKO IMA NEKA GRESKA ONDA IDI NA REPAIR ARCHIVE, AKO USPE DA POPRAVI ONDA UBRISI ONAJ NEISPRAVAN PA ONDA OPET SELEKT ALL PA EXTRACT.PRATI UPUTSTVA ON CE TE PITATI GDE JE ONAJ FAJL KOJI JE UBRISAN IDES BROVSE I POKAZES NA ONAJ POPRAVLJENI FAJL, AKO NEMOZE DA POPRAVI WINRAR ONDA PROBAM- RAR REPAIR TOOL AKO NI ON NEMOZE DA POPRAVI ONDA POSLE 4-5 DANA SKINEM OPET TAJ FAJL KOJI JE BIO NEISPRAVAN SA RAPIDSHARE PA AKO NI ONDA NISTA NEVALJA ONDA SVE OBRISEM.
Equinoxe Re: ... 20.08.2008. 00:23 #66914

broj poruka: 12057

Jedno mili dva puta od 400.000 corrupted situacija.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

banep RE 20.08.2008. 01:51 #66932

broj poruka: 537
Ja pokusam samo jednu stvar. Kad hocu npr. da raspakujem neki film sa rapida koji ima 7 fajlova i prijavi mi da je jedan corrupted (ili vise njih),idem pomocu extract files i stikliram opciju keep broken files. U vecini slucajeva ga raspakuje kako treba. U slucaju da ne bude kako treba skinem ga ponovo, a ako ni tad nece trazim nove linkove. Vise ne pokusavam da popravljam fajlove jer sam skapirao da je to rabota bez efekta u 99% slucajeva.

MaliAbner Re: RE 20.08.2008. 07:16 #66973

Pravo zboris samo sto bih ja dodao jos par decimala iza 99, znaci 99.99%

:: Ja pokusam samo jednu stvar. Kad hocu npr. da raspakujem neki film sa rapida koji ima 7 fajlova i prijavi mi da je jedan corrupted (ili vise njih),idem pomocu extract files i stikliram opciju keep broken files. U vecini slucajeva ga raspakuje kako treba. U slucaju da ne bude kako treba skinem ga ponovo, a ako ni tad nece trazim nove linkove. Vise ne pokusavam da popravljam fajlove jer sam skapirao da je to rabota bez efekta u 99% slucajeva
::
Miglia Ogranicena funkcionalnost 20.08.2008. 10:34 #66989

broj poruka: 32
Funkcionalnost ove opcije je veoma ogranicena. Da bi radila kako treba autor arhive treba da uz podatke u samu arhivu stavi i Recovery Record. Svaki put kad je program nadje odradi uspesno popravku. Problem je u tome sto skoro nijedan autor arhiva na svetu ne stavlja Recovery Record u arhivu.

MaliAbner Re: Ogranicena funkcionalnost 20.08.2008. 12:23 #67011

Samo toliko... tako mali problem i pri svemu tome razvaljuje koke a nije pevac...

:: Funkcionalnost ove opcije je veoma ogranicena. Da bi radila kako treba autor arhive treba da uz podatke u samu arhivu stavi i Recovery Record. Svaki put kad je program nadje odradi uspesno popravku. Problem je u tome sto skoro nijedan autor arhiva na svetu ne stavlja Recovery Record u arhivu
skar znaci tako... 20.08.2008. 12:41 #67016

broj poruka: 3992
smrdi mi na prevaru...`ZA SVE SU KRIVI TELETABISI`....HM..

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647172.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs