imam neki flash koji kad ubodem trazi formatiranje e sad imam nekih slika koje bi da spasim a posle cu da ga bacim jer to radi vrlo ucestalo pa nervira tj postaje nekoristan
Daj boze da uspes da ga oporavis ja imam vec 3 flesha u stolu sa pomenutim simptomima znaci kad pokusas da ga otvorirs on trazi Fornat a veruj mi ni format nece da ti odradi.
:: imam neki flash koji kad ubodem trazi formatiranje e sad imam nekih slika koje bi da spasim a posle cu da ga bacim jer to radi vrlo ucestalo pa nervira tj postaje nekorista :: :: koji software preporucujet ::
Ako se flash prepoznaje u Win-u ( sa tacnim kapacitetom ) onda podaci sigurno mogu da se izvade nekim sw-om
A ako kapacitet nije ok... onda je ostecena njegova elektronika i moze se nesto uraditi samo na jednom mestu
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.