Evo imam sledeći problem: Imam oko 20-ak istih delova koju su isto slika samo umanjena i od tih malih delova obrazovan jedan predmet. Ja hoću da obojim te deliće kako bi dobio lepšu sliku.
Pokušao sam u Paint-u, sa farbom, ali ništa neće da oboji, a kad uzmem brush (isto u paint-u) i na large size obojim sasvim solidno, ali pošto je i taj mali deo slika, i u njoj 3 male sličice, ostavlja dosta neobojenog prostora i izgleda veoma ružno.
Da li u Photoshop-u postoji neki način da to obojim???, jer i Paint to može ali ostavlja mnogo neobojenog mesta, a da svaki ispravljam trebaće mi dva dana.
Unapred hvala.
PS. Ako sam bio nejasan recite pa ću da probam da pojasnim.
Ipak, ako sam te dobro razumeo, onda ovako: u Photosoph-u sa `CTRL ii +` pa možeš povećati fotke do 1600%, ako su to neki jako mali delovi koje treba farbati, a neophodna je preciznost.
Ako su jednobojne površine u pitanju, onda sa Magic Wand Tool-om selektuj površinu pa i paint bucket-om ofarbaj. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.