Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Da li je sada bolje instalirati Omega ili Catalyst drajvere?
STRANA 1 OD 1
MyDoom Da li je sada bolje instalirati Omega ili Catalyst drajvere? 28.07.2008. 21:18 T11165

status: user
broj poruka: 553

But if we walk in the light, as he is in the light, we have fellowship one with another, and the blood of Jesus Christ his Son cleanseth us from all sin. If we say that we have no sin, we deceive ourselves, and the truth is not in us.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Slavuj ati 28.07.2008. 22:42 #64383

broj poruka: 2236
Ja samo Omega drajvere koristim.

Nisam ni jedan Catalyst drajver u zivotu instalirao a da mi nije pravio probleme.

Iskreno, nisam nikada ni video da nekome `normalno` radi ATI CATALYST itd.

Uvek neki CRITICAL ERRORs, SERIOUS ERRORs, DANGEROUS BEHAVIOURs...

A ako si mislio da ce ti brze i bolje raditi kartica, nemoj da se razocaras ali `ocje qrac!`

Majku Vam Bozju...
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dragg A ja naprotiv 28.07.2008. 23:49 #64394

broj poruka: 2270
nikad nisam imao nijedan problem sa catalystom a Omegu nikad nisam ni video. Za orijentaciju sada igram Assassins creed, pre toga COD II i koristim OpenGL u ACADu.
Ako ideš na Catalyst varijantu preporučujem da instaliraš ssamo drajver bez CCCa, a dodaš još i Ati Tray Tools, za podešavanje 3D parametara, i Riva tuner za OC i kontrolu fena.

DaSickSyst Omega 29.07.2008. 00:13 #64397

broj poruka: 2909
Ako koristis CAD obavezno instaliraj Omega drajvere,razlika je nebo i zemlja ako stikliras OpenGL,a ne Direct3D...
Imas na Autodeskovom sajtu kod podrske za graficke karte navedeno da AutoCAD 2008/09 ne treba ukljucivati hardware acceleration preko OpenGLa na ATI karticama nego samo ukljucivati D3D zbog stabilnosti sistema.Cak je na vecini OpenGL i disejblovan iz istih razloga(Serija 2x00:OpenGL has been disabled due to stability issues,ili druga opcija za seriju 1x00:selection Window fill color is not visible or displays artifacts. Smooth line display is disabled due to performance and stability problems.Dok serija Radeon 9x00: Hardware Acceleration is not supported for this card/driver. Graphics hardware designed for gaming.).Ovo vazi za sve ATI kartice izuzev FireGL...Kome ne smeta da koristi D3D,OK....ali OpenGL kod 3D aplikacija ima mnogo prednosti u odnosu na D3D.
Muku sam mucio sa Catalistom i AutoCADom dok nisam instalirao Omega drajvere...
Kakva su (i da li ima) poboljsanja u igrama stvarno ne znam.

DaSickSystem

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs