Danas sam instalirao novi XP,podigao najnovije drajvere...sve potrebne mi aplikacije...a sve zbog toga sto mi je pukao xp da nisam mogao da ga repariram(stalno mi je u delu install devices iskakao BSOD) ,nisam mogao ni full format,zbog podataka, nego kupih nov hard ..elem sad radi sve dobro (da kucnem u drvo,cuk, cuk) Zanima me da li je dobar i koliko skor od 8010 3DMarkova 05 Intel Dual Core 3,0GHz GA 945PL-s3 2x1 Gb transcedent 8600 GT Asus WD 320GB sata II Maxtor 80 Gb ATA LG DVD RW Antec NSK4300 350W p.s. masina radi po defaultu najvise me buni kad dodje drugi krug testova padne na 2 ili 3 FPS...pozz
:: Danas sam instalirao novi XP,podigao najnovije drajvere...sve potrebne mi aplikacije...a sve zbog toga sto mi je pukao xp da nisam mogao da ga repariram(stalno mi je u delu install devices iskakao BSOD) ,nisam mogao ni full format,zbog podataka, nego kupih nov hard ..elem sad radi sve dobro (da kucnem u drvo,cuk, cuk :: Zanima me da li je dobar i koliko skor od 8010 3DMarkova 0 :: Intel Dual Core 3,0GH :: GA 945PL-s :: 2x1 Gb transceden :: 8600 GT Asu :: WD 320GB sata I :: Maxtor 80 Gb AT :: LG DVD R :: Antec NSK4300 350 :: p.s. masina radi po default :: najvise me buni kad dodje drugi krug testova padne na 2 ili 3 FPS...pozz
Komandant Mark ti nece dati nista korisno. Jesi li zadovoljan kako racunar radi ? Ako jesi, ne diraj nista. Bolji rezultat u sintetickim testovima ne znaci bolji osecaj pri radu, prakticno nikad.
Taj rezultat govori da ces bas sve igre pokrenuti na minimum 1024x768, sa pristojnim podesavanjima kvaliteta slike.
Da odgovorim na (nepostavljeno) pitanje: podesavanjima (Windows-a, drajvera... bez overkloka) bi mogao da dodjes do 8500 ili malo vise.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
hvala momci...racunar radi lepo,a sto je u stvari najbitnije nema BSOD,ranije mi je iskakao u Crysisu pa sam to resio najnovijim driverom za zvuk....pa je opet zezao...sad sam sve najnovije drivere skinuo i nadam se da se nece ponovo pojavljivati...pozz
Iz bezbednostnih razloga, a budući da je Komandant, čisto da ga ne bi zamenili sa Warkom Komandantom, pa dok dokaže da je Mrak, pojede ga Dark, tj. odoše yaycad - Komandant 3 debila/ a 4 konja (debela), neće se do daljnjeg pojavljivati u javnosti. Mada, možete vi da ga jurite tim vašim konfama, nekad i ima uspeha...
Da se nije pojavljivao BSOD sa IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL? Pa puc-puc windows?.... TO je neki zadnji update uradio... bog da mu dušu prosti.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.