status: user broj poruka: 53 | E, pa, ovako nekako... imam mobilni telefon Sony Ericsson K750i a na svom kompjuteru imam instaliran Sony Ericsson update Service 2.8.5.12.. do sada sam nekoliko puta update-ovao software na telefonu koristeci ovaj program... telefon se iskljuci, baterija izvadi iz telefona, vrati nazad, pritisne c taster, telefon nakaci na USB cable i software se `nekim cudom` update-uje:) naglasavam, telefon mora da bude iskljucen... odnedavno imam problem... sve uradim kako treba, sem sto onog trenutka kada drzeci taster c ga nakacim na USB cable, telefon se sam upali i dobijem notification Found New Hardware - Generic Flash Device i startuje se Found New Hardware Wizard... posle svega ne mogu da update-ujem software u telefonu za koji postoji nova verzija. Definitivno se nesto desilo u kompjuteru u medjuvremenu sto me sada onemogucava da odradim update software-a telefona.
Da li neko zna ili ima ili imao slicna iskustva ili ima neki savet kako da resim ovaj problem... da li treba nesto da uninstall??... disable??.. sta to?? sta bi mogao da bude uzrok ovog problema??
Hvala unapred i pozdrav svima!!
Skyhawk |