Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Ima li...
STRANA 1 OD 1
drax Ima li... 21.07.2008. 16:17 T11042

status: user
broj poruka: 246
...neki program pomocu kojeg bih mogao snimiti (skinuti) instalirani softver i da dobijem instalaciju za ponovno instaliranje. Nesto slicno sam radio pre nekoliko godina sa nekom Nortonovim alatkom, ali sam se `posvadjao` sa njim i ne bih da ga ponovo instaliram.

Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nenika VIRTUALNI 21.07.2008. 17:48 #63445

broj poruka: 1133
Neznam za takav program ali da ti objasnim kako ja radim.Kad instaliram nov program ja ga sa C prekopiram na D particiju.Na D particiju u program koji sam kopiro sa C particije gde je instlirano prebacim crack .serials ili pach ako postoji.I onda cekam. Kad windows pocne da zeza ja vratim Acronisom natrag windovs i onda probam sve programe sa D particije da li radu. Samo kliknem na ikonicu i ako radi dobro je ako trazi serijski ubacis sta vec treba. I onda prebacim program sa D particije na P particiju gde su mi kaka ih ja zovem virtualni programi. Imam ih vise hiljada i zato moj windows dugo i lepo radi zato sto nema puno istaliranih programa vec koristim te virtualne.Mozda jedno 10 ili 15 posto programa nemogu da namestim da budu virtualni onda te programe moram da instaliram.
operator ??? 21.07.2008. 17:50 #63446

broj poruka: 4266
Ako si mislio na drajvere, tu je drivermax 4.3, ali ako bas mislis softver, a nije ti isti operativni sistem, onda ce biti veoma tesko, a da radi kako treba.
Ako mislis na kloniranje sistema tu je Acronis. Ovde ima i iskusnijih na ovu temu pa se javite.
Equinoxe Re: ... 21.07.2008. 20:50 #63473

broj poruka: 12057

Za instalirane programe - ne, povatati šta sve programu treba, od win komponenti do registry informacija je pakao, zato se verovatno niko nije ni usudio da proba da napravi tako nešto.

Najbolja solucija je Acronis True Image, podesiš, sve instaliraš boli glava i onda celu particiji backup-uješ i miran si.

A ako si imao ideju da nešo kod sebe recimo instaliraš pa onda raspakuješ negde instaliran softver- zaboravi da si se toga setio.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

drax re: 22.07.2008. 03:12 #63534

broj poruka: 246

Hvala na trudu i odgovorima. Mislio sam na programe koji su instalirani pre... sa pozajmljenih diskova, a potrebni su radi nove instalacije.

Pozz
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs