Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Konverter
STRANA 1 OD 1
Dragot Konverter 14.07.2008. 22:50 T10946

status: user
broj poruka: 1149
Potreban mi je neki konverter koji moze da jpeg pretvori u pdf.
Znaci da mogu vise skenirani slika prebacim u pdf fajl i na kraju da dobijem kao knjigu.

Molim program hitno ako moze na Rapidu.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 14.07.2008. 22:56 #62669

broj poruka: 9121
Ako ti treba neki program idi na https://www.download.com tamo imas svaki program, samo jednostavno ukucas `jpeg pdf converter`, najjednostavnije i skines onaj koji ima najvise download-ova ili idi na google i pisi `jpeg pdf converter free download`!!! Samo treba imati volje i sve traziti, ali download.com ti je bolja solucija!!!

Pozdrav!!!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nenika ACROBAT 6 PROFESIONAL 14.07.2008. 23:00 #62671

broj poruka: 1133

Evo sad sam isprobo. Instaliraj Acrobat 6 profesional.otvoris JPG sliku,desni mis dobijas CONVERT U PDF FORMAT.
ZgY Adobe Acrobat .. 14.07.2008. 23:37 #62679

broj poruka: 195

8.1 ili sl shta vec i jednostavno odesh na opciju pravljenja PDFa od vise fajlova...samo ih dodajesh zatim `make pdf` i ete ih:)...
U zdravlje....
Pisko Bez kriminala 15.07.2008. 00:19 #62694

broj poruka: 6650
Ima stvarno gomila programa, i to besplatnih koji to odrađuju, odnosno, koji konvertuju sve što može da se zamisli u elektronskom obliku i može da se štampa - dakle, ne audio i video fajlovi.... u pdf. Svi ti programi rade kao virtuelni pdf štampači i tako se i instaliraju na sistem. Iz bilo čega što je program i ima opciju `print` dokument se šalje na `štampanje` pdf konvertorskom programu koji glumi štampač - kod štampe umesto pravog štampača, pojavljuje se opcija tog nekog pdf štampača i voila... Potrebno je samo da, te tvoje jpeg slike iznaredaš po logici u rastućem redu.... npr. file 001, file 002 i slično... da bi i program mogao da ih formira u pdf dokumentu u pravilnom redosledu.
Probaj npr. cute pdf writer... ali stvarno ih ima gomila i većina je besplatna i legalna, pa ne moraš ništa da crack-uješ, kradeš i slično.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

murakami Nitro pdf pro je zakon ! 15.07.2008. 00:45 #62698

broj poruka: 198

Dragot re 15.07.2008. 01:11 #62701

broj poruka: 1149
Adobe Acrobat 8.0 PRO sam imo na jednom cd instaliro sam ga i naso sam krek i sad imam `legalnu` verziju.
I prvo sam pojedinacno slike prebacio u pdf pa sam ih na kraju spoji i to je to...

tnx

corrupt poz 15.07.2008. 11:55 #62727

broj poruka: 19
http://www.media-convert.com/

na ovom sajtu imas odlicno resenje za konverziju iz svega u sve :) :)
obradmi PDF kreator ne samo za jpg nego i za mnogo toga 15.07.2008. 15:23 #62735

broj poruka: 7723
Najjace resenje ti je pdf creator ,on se instalise na OS kao virtualni stampac
i pretvara sve u pdf .Od jpg ,do htm strana itd..
I sto je najvaznije program je free .
Link za download preporucio bi svima.

http://www.filehippo.com/download_pdfcreator/download/e2268033123c21ee7ea03cd71bbaa9b0/
obradmi Dodatak 15.07.2008. 15:41 #62742

broj poruka: 7723
Ako imas vise slika jpg format pretpostavljam sa skenera ili sta drugo vec ,naslazes ih u Word
i odatle pokrenes stampu sa pdf creator i to je to .
MaliAbner Auuu... 15.07.2008. 16:38 #62751

broj poruka: 7769
Koliko filozofije nizasta.
Ako si instalirao AAC8, onda desni klik na folder sa slikama, dalje ce sve biti daleko jasnije.
Ako ces pak da ih stampas ja to skoro uvek radim iz ACD See, on mi je nekako najboji za slike, probao sam i picasu i Irfanov program ali su u najmanju ruku cudni.

Ako skeniras znaj da imas opciju u AAC da odmah skeniras u pdf i to ti je to.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs