Ljudi znam da mi je ovo treca poruka danas ali imam jedan problem danas sam reinstaliro sistem i kad sam zavrsio instaliranje hardvera prvi po redu bio mi je office 07 i sta mi je se desilo negde na polovini instalacije nestalo je struje. I sad uopste nemogu da instaliram office a preko mi je potreban,probavao sam i da skinem ultimate verziju ali ni ona nece da mi se instalira.
Najverovatnije je ostalo negde delica od ovog prvog kad sam instaliro pa zato nece?
Ajd molim vas pomagajte pa da odem mirne glave na spavanje....
Pretpostvaljam da si sve przio na C particiju?Ako nisi idi manuelno na Folder gde je spakovao Office i prebrisi...Pokusaj tako...Restartuj komp i ponovi proces instalacije od pocetka!Cudi me da ti neda opciju da ponovo nastavis...
:: Ljudi znam da mi je ovo treca poruka danas ali imam jedan problem danas sam reinstaliro sistem i kad sam zavrsio instaliranje hardvera prvi po redu bio mi je office 07 i sta mi je se desilo negde na polovini instalacije nestalo je struje :: I sad uopste nemogu da instaliram office a preko mi je potreban,probavao sam i da skinem ultimate verziju ali ni ona nece da mi se instalira :: :: Najverovatnije je ostalo negde delica od ovog prvog kad sam instaliro pa zato nece :: :: Ajd molim vas pomagajte pa da odem mirne glave na spavanje... ::
Jedini nacin je da iz registry-a pobrises sve informacije vezane za office, tek tada ces moci da ga instaliras, ja sam imao slicnu situaciju. Mozes i rucno ako znas da baratas, odes u registry i preko serach-a trazis sve sto ima vezano za office pa delete, nije problem i ne traje dugo, za nekih 5-10min. zavrsavas posao.
Your Uninstaler sve sam resio sa ovim programom jest da ga nije video ali sam vratio backup na pocetak instalacije offica jest da sam kasnije moro da instaliram ostale progame ali sam napravio.
Ako ti nije original WINDOWS 7 TI SE NECE INSTKIRATI.KAO NI WINDOWS MEDIJA PLEJER 11 ,EHPLORER7 PRVO GA SREDI SA Windows.Genuine.Advantage.PA ONDA PROBAJ.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.