Danas sam pokusao da instaliram ovu kolekciju i nista, bukvalno nista, kad stisnem na dugme instal nista mi se ne pojavi, nece cak ni da mi kaze da instalacija pukla i bilo sta slicno...jednostavno se nista ne dogodi a ni program nece da se instalira.
Koristim original Vistu, i ovaj softver sam vec imao instaliran, do pre par dana kada sam srusio sistem.
sve sam vec to pokusao i nista. Cak sam nasao na netu neko upostvo ali ni ono mi nije pomoglo. Mozda znam u cemu je problem, ali treba mi pomoc oko resevanja. Mozda nece da ga instalira zbog nekih zaostali podataka u registryu, ali ja ne znam kako da ih obrisem odatle. :S Jel moze neko da mi pomogne oko toka?
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647244. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.