Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Program za automehanicare
STRANA 1 OD 1
doca80 Program za automehanicare 09.07.2008. 18:43 T10881

status: user
broj poruka: 3053

Moj jako dobar prijatelj je nedavno otvorio automehanicarsku radionicu,pa mu sada treba neki program za brzu pretragu modela automobila i njihovih tehnickih karakteristika. Do sada je koristio program koji se zove A DATA,ali nije zadovoljan jer mu je baza podataka nepotpuna. Treba mi samo ime nekog programa koji je slican kao A DATA(ukucas model automobila,godiste,kubikazu... i dobijes sve karakteristke,npr na koliko se steluju ventili,koji je zazor platina...)! Sorry ako sam malo promasio sajt na kome cu postaviti ovakvo pitanje,ali PC BERZA je stvarno univerzalan sajt gde su ljudi dobijali odgovore na razne teme, i zato je i cenim!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vampirbg ... 09.07.2008. 21:11 #62109

broj poruka: 711
Ako ce detaljne podatke onda ce morati da koristi posebne programe za svakog proizvodjaca (za GM vozila oficijelni servisi imaju 2 programa), ali je problem sto se tesko nalaze posto dosta kostaju pa ih retko ko deli za dzabe :)
100noga Bolje od AUTODATA nema... 09.07.2008. 21:14 #62111

broj poruka: 188
Cini mi se da je verzija iz 2005 postojala i na srpskom, novije su na par CD-ova, ali ih kod nas legalno ili ne nemozes lako naci. Ortaku je verziju 2007 doneo kum iz UK. Ali za strarije modele uopste nije bolja od strijih verzija (pre 2005).

......................
Не воле нас Бугари
ни Аустроугари
мрзе нас Јапанци
и Лилипутанци
......................

Б. Ђорђевић

limunche imas... 09.07.2008. 22:00 #62114

broj poruka: 426
...na netu mozes da skines autodatu 2006 koju ces uspeti da pokrenes besplatno :) a imas i 2007 ali za nju jos nisam nasao nista, ni jedan c***k ne radi tako da jos cekam za nju...imas takodje i program po imenu workshop, starije verzije nije nikakav problem skinuti i pokrenuti ali za verziju 2007 je ista prica kao i sa autodatom...

E sad, ako drugar odluci da kupuje neki softver onda je to drugo, imas raznih ali jedan od boljih i koji ima bukvalno sva vozila i sve o njima je ESI Tronic, bosov softver. Imas ih jako puno ali ovo ti je ono najpopularnije i najbolje.

Kiseo sam pa sta...

Bakirdi TecDoc2008 09.07.2008. 22:26 #62116

broj poruka: 47
Neka se tvoj drugar raspita za program TecDoc koji je po meni jedana od najboljih baza podataka za automehanicare i trgovce auto delovima. U verziji TecDoc2008 je implementiran i program AutoData2008. Ukoliko je zainteresovan moze da se obrati na sledecu email adresu tecdoc2008@gmail.com i dobice disk sa registracijom za nekih 30 evra.
doca80 Ok 10.07.2008. 01:25 #62126

broj poruka: 3053

Hvala svima
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs