Koristim vec dugo vremena DAP za download sa Rapida i do skoro je sve radili extra, 2TB sam skinuo od instalacije DAP-a, ali je bio poceo da mi baguje pa sam ga obrisao i instalirao novi 8.6.2 Premuim koji skinut sa Wareza nece ni da radi, pa sam vratio stari 8.1.6 (tako nesto) i sad imam problem sa Rapidom. Pre sam mogao samo da linkove sa wareza da iskopiram u .txt file i da importujem u DAP i on bi sve skidao bez problema, ali imao je nekako unesenu sifru mog naloga, a sad to ne znam kako da namestim da o5 radi ko pre. Pokusao sam da u DAPu unesem moj account number i sifru i kao sajt rapidshare.com, al nece tako da radi, bilo je na neko drugu foru uneseno. Pre kad je bilo ogranicenje 25 GB za 5 dana kad bi dosao do limita unosio sam u DAP prozor drugi accont broj i sifru. I stajlo mi je na Rapidu u setting cekirano direct downloads. Kako bre o5 da namestim da to radi samo import preko text file-a ?
Moze i link za ispravnu verziju DAP 8.6 na rapidu.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))
Svaki put kad nesto unesem u novi tab firefoxa otvori mi firexov download,a kad importujem neki txt file sa linkovim u DAP samo izotvara nove tabove u firefoxu i pokrece download preko glupog firefoxovog downloada.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))
Pa namestio sad Flash got i o5 nece samo otvara glupe tabove, treba na neku foru da se unese password za rapid u DAP, ali verovatno treba adresa servera na rapidu i onda podataci o accountu.
Ne koristim DAP, ali mi Mass Downloader radi isto kao sto si ti opisao da ti je radio DAP. Vidi da li u DAP-u imas opciju Site manager. Tu unesi http://rapidshare.com, i dalje u odredjenim poljima User name i Password. Podesi ga da ti bude Default download manager. Moze da se desi da je on po defaultu vezan za Internet Explorer. Proveri da li u IE Cookies imas rapidshare.com. Documents and Settings > Tvoje ime (ili kako je vec konfigurisan fiolder) > Cookies. Tu treba da bude Cookie ime@rapidshare. Ako nema, idi na rapid sa IE, uloguj se kao Premium user (upisi User name i Pass) i on ce ti prijaviti da je ubacen cookie.
Nesto od ovoga gore bi trebalo da ti resi problem.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Fox + FlashGot + FlashGet = najbolja kombinacija za rapid, i jos podesite koliko `jat`-ova da vam pravi pri jednoj konekciji i extra! Evo, vec dve godine koristim, nikad problema nisam imao.
Ma namesteno je to bre sve, nego izgleda da treba da umesto rapidshare.com stoji tacana adresa servera na rapidu, tako nesto je bilo pre samo sto ja nisam unosio servere nekad mi je trazili user i pass pa sam unosio. Kako to da o5 namestim? Jel iko koristi DAP za download preko rapida ?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.