Konkretno, imam drugu sezonu serije `Bekstvo iz zatvora` i kad god otvorim 10 epizodu ili se desi da je greška i ono `...Needs to close...` ili uspem da uključim epizodu u BSplayeru i kad se on otvori opet greška i `...Needs to close...` .
Sad sam ga narezao na DVD i kad otvorim tu epizodu opet isti problem.Neverovatno.
Ma on se ugasi i kad udjem u taj folder, a ponekad se desi da sam ja brži od njega pa i uspem da stisnem da se epizoda uključi, al opet isto.
Kodeci su u redu, koji god film pustim, sve radi.
A seriju sam prebacio pre oko 4 meseca na moj komp i od tad me samo ta epizoda zjb. Jednom sam uzeo od drugoga CD, prebacio samo nju i opet isti problem.
Sad sam narezao, al džabe kad ne mogu da je otvorim, tako da ne smem da je brišem iz kompa.
Jel ti to otvaraš folder sa epizodama u Exploreru - greška broj 1. Ako i koristiš to đubre idi u tools pa Folder options i odaberi `Use Windows classic folders`. Verovatno ti je ostalo uključeno da ti se u levom panelu prozora pušta preview samog fajla što radi još veći rubbish - Windows Media Player. Zato ti verovatno puca folder i prijavljuje grešku kad pokuša da pokrene preview. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Uradio sam kao što si napisao i sada ne prijavljuje grešku kada otvorim folder.
Pokušao sam da otvorim epizodu sa BSplayerom, ali on neće da ga pusti. Onda sam je pustio sa Media Player Classic i on sve pušta normalno, al je problem kad hoću da ubacim prevod, on traži da ispunim neke uslove.
Jel možeš da mi kažeš šta da uradim da i epizodu mogu da pustim preko BSplayera??? Znači fajl je u redu čim ga Media Classic pušta bez problema, ali prevoda nema.
Media player classic -> View -> Options -> Output -> VMR9 renderless -> Apply -> OK. Sada će ti raditi titlovi i iz MPC-a. File -> Load subtitles or just CTRL + L. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
I batali te BS, MPC itd... GOM Player je keva sve ostalo je mucenje.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: Bax2003 najjači si. SVAKA TI ČAST, CARE!!!!!!!!!!!!!! :: :: Odradio sam sve što si napisao i problem je REŠEN!!!! :: :: Hvala ti mnogo :: :: :: :: :: :: Media player classic -> View -> Options -> Output -> VMR9 renderless -> Apply -> OK :: :: Sada će ti raditi titlovi i iz MPC-a. File -> Load subtitles or just CTRL + L :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: :: :: ::
Total Commander sam koristio na starom kompu (Pentium I), a otkad imam novi komp (pa samim tim i Windows), batalio sam ga. Ali, stara ljubav zaborava nema, pa je izgleda vreme da se vratim na staro.
Probaću i GOM player što je napisao MaliAbner, pa ćemo da vidimoo...
Hvala još jednom.
:: :: Nema na čemu. Batali taj windows explorer, i probaj TotalCommander, daj mu šansu :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.