Znate li neki dobar program koji sljaka u pozadini i pokazuje tacnu prognozu u naredna 2-3 dana,kalendar i tome slicno...imam nesto na fireox-u ali uopste nije tacan za danas predvidjaju kisu a ovde ni K od kise pici ova vrucina otkida...!?Hvala unapred...
Ja u fox-u koristim `Forecastfox - version 0.9.7.6` i pokazuje mi i pise `Mostly Sunny`, dakle nikakva kisa, ni za sutra, ni za prekosutra, za prekosutra kaze: Hot with plenty of sunshine, 34 stepena!
Ima da se skine sa njihovog sajta. Sadrzi paket desktop widget-a. Mozes sam da biras koji ce ta ti stoji na desktopu a koji ne. Ima dobru vremensku prognozu. Singer
Forecastfox 0.9.7.6 kaže za dana Mostly sunny 28, sutra....isto kao kod Shoneta. TO JE SVE OK: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Imas i na Google razne ad-ons, medju kojima i ovo sto trazis. Samo pazi, sve su to globalni meraci sa podacima sa satelita. Uvek temperatura varira 2-3 stepena.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Weather Watcher, na kompu mi je nekoliko meseci i stvarno ima za pravo. Naravno, podesis osnovne podatke i na koliko ce da se update-uje (kod mene na 15 minuta).
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.