Da li postoji program koji skeniran crtez - tehnicki,cini obradljivim u ACADu. ( Kao sto ABBY finereader to radi sa tekstom ). Skeniram crtez,otvorim ga u ACADu i nastavim da ga obradjujem .
Iskreno se nadam da si ovo naveo u šali, poso krajnje jednostavan program daje krajnje jednostavni krajnji rezultat. Ja probao par jednostavnih i batalio.
Iskreno se nadam da si ovo naveo u šali, poso krajnje jednostavan program daje krajnje jednostavni krajnji rezultat. Ja probao par jednostavnih i batalio.
Primer sa sajta je krajnje prost ko neka bojanka, sta ces sa crtežom koji sadrži slova i brojeve, različite tipove linije, šrafure da ne spominjemo...
P.S. Abnere sorry sto sam promenio pass za Rapid... Trebalo mi nesto hitno, a nisam mogao da skinem nista... Znas vec, nova pravila... Vrnuo sam na staru pa se posluzi o5.
Ma i ja navalio kao dete na tresnju, definitivno moram da kupim jedan nalog za malog. Bem ti klesta koja divota je taj premijum naredjas linkove i odes u setnju ono sve skinuto, odes na spavanje sutra ujutru sve skinuto, ako je negde zapelo samo nastavis i... ...ma da ne duzim vredi tih 5€ ili 400 dinara mesecno ako uplatis na godinu dana.
Hahahah! Ma bre sve to stoji ali ja navik`o da uzmem za dzabe pa se zato uvek smaram sa novim alatkama, a i odusevljavaju me Robin Hud fazoni pa kao... =P
Premium sam koristio sve ukupno 10ak puta i to bas kad mi je bila frka inace US Downloader, Cryptload, (E)lephant, Proxy... Da su posteno to zaradili pa `ajde nego smislili kako da pirateriju `legalizuju` na foru. Cak je i P2P bilo zjbno koristiti zbog RIAA-e ali je ovo sad sa servisima ovog tipa bahanalija prema samim autorima. Blah...
Pozdrav!
:: Ma i ja navalio kao dete na tresnju, definitivno moram da kupim jedan nalog za malog :: Bem ti klesta koja divota je taj premijum naredjas linkove i odes u setnju ono sve skinuto, odes na spavanje sutra ujutru sve skinuto, ako je negde zapelo samo nastavis i... :: ...ma da ne duzim vredi tih 5€ ili 400 dinara mesecno ako uplatis na godinu dana :: :: Hval :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.