Collectorz.com Movie Collector Pro v5.5.2 Ali da budem iskren nisam ga jos instalirao sve sto imam je u jednom `Exer` fajlu pretraga po naslovima je lagana ali nema slika.
Najbolji i to za sve. Skeniras sve particije i nadjes bilo koji fajl mnogo brze nego sa Windows Search. CD/DVD sa softverom, muzikom, filmovima. Prva liga. Sto bi Abner rekao `do kesice`...
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: :: WhereIs It, najbolji :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Ja sam sve gore navedene programe probao, ali nijedan nije zadovoljio moje potrebe.
Ja sam tražio da imam ime filma, glumac, gde se nalazi, i kvalitet snimka. Medjutim, ni sa jednim nisam mogao da dobijem sve to u jednom.
Pošto su mi dosadili, ušao sam u Microsoft Access, napravio dve tabele, u prvoj naziv filmova, gde se nalazi i da li je bioskopski snimak, u drugoj glavni glumci u tom filmu, sve to povezao i vrlo sam zadovoljan.
Znači digao sam ruke od pravljenih programa i u Access-u napravio onako kako meni najviše odgovora.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.