naime, imam sledeci problem: dok surfujem netom ili dok skidam nesto sve je normalno i radi u najboljem redu. medjutim kad pokrenem utorrent ne mogu da surfujem uopste, nijedna strana nece da mi se otvori u firefox-u(isto je i sa IE), samo ucitava nekoliko desetina sekundi, i nista ni ne ucita na kraju... i cim ugasim torrent sve radi super... ima li neko iskustva sa ovim? neki predlog? hvala
Moguće je da ti upload u uTorrent-u pravi problem, uzmi Net Limiter recimo i ograniči upload na nekih 2 kb/s. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Sve to sto si napisao je ok, ali zar ti je tesko da to uradis na srpskom?
:: ...ne prekidai download, to e gRRe`ota! :: :: 10 ne`a potRRebe za NL-om, u samom uTorrentu ogRRanichi upload na 2-6kbps + swakog fayla poedinachno na 1kbps max :: 20 u Tasq dai FF-u HIGH priorit :: 30 http://howto.helpero.com/howto/Speed-Up-Firefox_31.htm :: 40 EN :: RU :: :: :: :: Not 4 Every1.. ::
@banep To je valjda sada tako moderno...ovo ono...
Nego, kada god skidam bilo sta sa torenta, ne dam mu veci upload od 3kbs i sve stranice na netu otvara sasvim normalno...hoce da zablokira stranu, tj. da nece da je otvori, ako si tek pustio da radi torent, dok on navata malo od koga ce sta da skida, hoce da zablokira, ali je to vrlo kratko, mozda minut, dva, posle toga je sve normalno...
ma, pricate kao da nemam pojma sta radim :) naravno da je ograniceno, upload svakog fajla na 1 a u samom toreentu na 4... ma nebitno to. mogu samo da naglasim da mi je drugom hardu koji mi je takodje ubacen non stop, sa istim xp-om sve ok, sve radi normalno, nema takvih problema... a ovde sam ponovo podignuo xp sa image-a i desava se taj problem... ne znam sta ga koci pa zato pitam... (a taj isti image sa kog sam podizao sistem i pre nije pravio te probleme-da mi ne pomisljate da je to problem :P )
evo da kazem i to da mogu da surfujem po netu normalno dok mi skida torrent kad iskljucim kaspersky... nemojte samo ono sa podesavanjima, jer sam sva moguca podesavanja u kasperskom probao. i naravno, to se na drugoj particiji na drugom xp-u ne desava kad sva tri zajedno rade u harmoniji...
no, to su kompjuteri, ponekad ne znas sta im fali i ne mozes im nista nego samo da isprobavas... smara malo... i pravi probleme
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.