E imam jedan problem sa onim programom Ontrack Easy recovery pro, nece da radi izgleda u Visti 32, samo pokrenem ga i izaberem recover data in krene kao scanning system i ugasi se prog. Sta je problem jel radi on kao u VIsti ili ne ? Koji ima takav program a da radi u Visti ?
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))
Sa najnovijeg Hirens Boot CDa program za vracanje podataka ?
Radi provereno, i to nezavisno od operativnog sistema, jer se bootuje sa diska. Meni je zavrsio posao i u XPu i u Visti (32 i 64), bez ikakvih problema.
E bre bax pa ti mi saljes link za program koji vraca particije, ne trebe mi to. Treba da sa skroz formatiranog hard diska na laptopu nadjem jedan Exel file, akoristim Vistu.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))
Ako te aka vista ti onda skini disk i nakaci ga na drugu masinu to bi trebalo da pomogne u prevazilazenju ogranicenja prava koja ima Ontrack na Visti. Ja imam jedan mali disk od 40Gb koji koristim zlu netrebalo za takve stvari.
Može on da vraća i pojedinačne fajlove, kad iskenira particiju, od root-a svi folderi i fajlovi koji su brisani su obeleženi X-om da znaš gde da tražiš.
SATA standard je SATA standard ne moze biti drugaciji za laptop i desktop... Prikljucivanje je bilo isto za PATA ne vidim razlog zasto bi bilo drugacije u slucaju SATA standarda...
Tebe po svemu sudeci najvise muci kako izvaditi 2.5` disk iz laptopa i njegovo kasnije vracanje nazad, pa sta da ti kazem ni to nije neki veliki zahvat, pogotovu ako su ti potrebni podatci.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: Ne znam kako se kaci disk sa laptopa na obican racunar,nisam nikad rasturao latop ni necu vala :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :))) :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.