program za ocitavanje tempreature procesota i ostalog!
STRANA 1 OD 1
kanjavi
program za ocitavanje tempreature procesota i ostalog!
22.06.2008. 16:08
T10595
status: user broj poruka: 218
Zna li neko koji program za temp. i obrtaje colera valja? Imam pc clinic 4 koji sam dobio sa MSI maticnom i radio je ok a sad imam gigabyte GA-K8NSC-939 i program ne pokazuje nista 0 temp...! A imam i pc wizard 2006 koji pokazuje sve vreme 25C Zna li neko koji program da nabavim(skinem)!?
@Ocz Izadje li taj Armor+? Trebalo je da ga bude u prodavnicama ovog meseca?
Za speed fan, meni radi samo kontrola 4pin, izlaza na ploci (system, cpu), a ovi 3pinski se nedaju podesiti da ih kontrolise speedfan - da li je to uobicajeno?
Mislim da sa SpeedFan-om ne mozes da kontrolises 3pin fanove (recimo one koje imas u kucistu ) vec samo 4pin. Tako da je to ok.
A posto je bilo dosta povuci potegni za TT sada, kaze mi jedan covek da ce 100% stici uvoz tokom jula, tj. sl. mesec. Po njegovim recima tada ce sigurno biti u prodaji kod nas Armor+/Xaser kucista pa i ostalih novih stvari od TT-a.
Samo da u julu nekazu za avgust, nego ako se pre pojavi antec 1200 verovatno cu njega uzeti... Javi ako izadje ranije na mail i kad kupis baci neku sliku ako imas vremena...
Znam tako je sve i bilo do sada, ja sam kuciste video negde u novembru/decembru kad se pojavio u US. I od tada mi se i svideo i ja prodo posle u januaru svoje staro i preko kuma ga uzmeo u US medjutim ovaj nije dolazio i nismo mogli da ga dovucemo, te ga tamo i prodasmo, ja ga od tada i cekam.. Do sada je sve bilo te ce sl. mesec pa ne taj nego sl. i tako u negodled, sad mi je covek rekao da 100% stize ceo uvoz od TT-a tokom sl. meseca, kad ga uzmem napravicu i jedan mali review na drugom forumu, naravno slike cu da bacim i kako sve izgleda kad se sklopi. Javljam cim stigne u prodavnice.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.