Moze Movie Maker...ako imas jedno 2 sata vremena da ti spoji ono sto meni Easy Video Joiner spoji za 5 minuta,i jos pritom,kako mu i samo ime kaze NE MOZE BITI JEDNOSTAVNIJI!!! Izaberes fajlove jedan za drugim i kliknes JOIN!!!
:: :: :: :: Windows Movie Maker...ne moras nista da skidas...a radi posao ...jednostavno....D
:: Moze Movie Maker...ako imas jedno 2 sata vremena da ti spoji ono sto meni Easy Video Joiner spoji za 5 minuta,i jos pritom,kako mu i samo ime kaze NE MOZE BITI JEDNOSTAVNIJI!!! Izaberes fajlove jedan za drugim i kliknes JOIN!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Windows Movie Maker...ne moras nista da skidas...a radi posao ...jednostavno....D
:: :: :: :: :: :: skinuo sam neta neke izdeljene video klipove pa me sada interesuje koji je najbolji program za spajanje tih klipova.ili najjednostavnij :: :: :: :: :: a da li su to oni promo klipovi, sto se nude od po 30-ak sekundi, na raznim sajtovma? pa jedan za drugim? :: :: :: :: :: mozes koristiti i Adobe Premier, bilo koju verzij :: :: ::
Ako vec idemo na ozbiljnije programe , ja za to koristim Sony Vegas.
u svakom slucaju hvala ali nema potrebe ovo je extra
:: :: :: :: :: :: skinuo sam neta neke izdeljene video klipove pa me sada interesuje koji je najbolji program za spajanje tih klipova.ili najjednostavnij :: :: :: :: :: a da li su to oni promo klipovi, sto se nude od po 30-ak sekundi, na raznim sajtovma? pa jedan za drugim? :: :: :: :: :: mozes koristiti i Adobe Premier, bilo koju verzij :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.