Jel neko uspeo da sortira bookmarks po imenu. Sort by name postoji po folderima,....ne verujemo ja i ortak da je to propušteno ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Pazi, ja imam bookmarks i van foldera (Google, Yahoo....i neke koje dodajem na brzinu), i oni neće da se slažu po imenu šta god da radiš. Iz Orginize, pa Views -> Sor t -> by name, složi Foldere super, ali one bookmarkove na dnu ne pipa. Naravno može prevlačenjem, ali...ma važi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ali sam uzeo da pogledam u čemu je fora i našao u ORGANISE BOOKMARKS onu foru sa VIEW i SORT, samo što ne mogu da ga nateram da radi. Šalim se, prosto je...odeš na Bookmarks, pa klikneš desnim na BOOKMARKS TOOLBAR FOLDER i onda SORT BY NAME i sve bude kako treba...
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. American Grafitti
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.