Hteo bi da instaliram Counter Strike 1.6 na Ubuntu 8.04... Nekako mislim da instalacija nije ista ko u Win, i npr. gde bi mogao da nadjem to, i sta posle kad je skinem...
ajd pls neko help - do sa je linux sve sam radio :D sad ja treba nesto da uradim pa sad se malo zaglavio :D
Ako jesi,poslusaj me opet.Igraj CS iz Win-a i uzivaj,sacuvaces zivce.Evo ti adresa sa koje mozes skinuti (ako nemas CS) 1.6 No Steam i zakrpu v23, a kasnije ti mogu poslati adrese servera.
Ako,ipak,zelis da igras CS na Linu,preporucujem ti da instaliras Wine.Ovaj link koji je Saske ostavio je dobar,ali vazi samo ukoliko imas original CS.
Uz Wine,mozes instalirati CS koristeci samo jednu komandu.Druga opcija je da iskopiras vec instalirani CS (iz foldera C:SIERRA na Winu) u folder na Linu,i onda pokrenes igru konzolnom komandom wine hl.exe -game cstrike
jesam poslusao sam :) i vrlo sam zadovoljan. Cak pre nego sto si mi odgovorio ovde odlucio sam da tako i uradim, medjutim opet problem!!! Ajde da ti ne detaljisem ovde i da ne pisem opet otvorio sam temu pod Operativni sistemi pa pogledaj dal znas sta da radim...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.