Ajde nek mi neko baci link da skinem srpski font...Treba mi zbog prepoznavanja svih slova jer hocu da bude sve full kad kovertujem film!E da,moze i hint gde i kako se ubacuje...
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: Ajde nek mi neko baci link da skinem srpski font...Treba mi zbog prepoznavanja svih slova jer hocu da bude sve full kad kovertujem film!E da,moze i hint gde i kako se ubacuje.. :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 Znaci SkyFire polako ulazis u svet softvera kada je u pitanju bekap dvix filmova samo napred mlad si naucices kako se ubacuje srpski titl (pravilno),imas niz foruma na tu temu.Nego bojim seda ne zapustis hardver u kome si dosad bio neprikosnoven!
Ajde sad da ne shvatim ovo bezazleno provociranje kako netreba dacu ti jedno kratko obrazlozenje!Ako ne ucestvujem tako cesto u temama oko software-a ne znaci da ne znam,da me neinteresuje i da nemam znanja!Software poznajem veoma dobro,ne toliko mozda kao hardware jer ne mogu da se posvetim i jednom i drugom podjednako i ako bih zaista to zeleo...E sad ti budi dobar i pomozi kolegi,baci jedan hint a ne tu da me bockas bez potrebe..Inace i moja baba bi naucila da konvertuje koliko je to `komplikovano` a ja to radim vec nekih 5-6 god od prilike samo sto do sad nisam imao ovoliko brz net pa je to islo malo sporije...
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: :: :: :: Ajde nek mi neko baci link da skinem srpski font...Treba mi zbog prepoznavanja svih slova jer hocu da bude sve full kad kovertujem film!E da,moze i hint gde i kako se ubacuje.. :: :: :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: Znaci SkyFire polako ulazis u svet softvera kada je u pitanju bekap dvix filmova samo napred mlad si naucices kako se ubacuje srpski titl (pravilno),imas niz foruma na tu temu.Nego bojim seda ne zapustis hardver u kome si dosad bio neprikosnoven!
Ne treba ti srpski font, posebno latinični. Većina njih je prilično loše urađena. Svi default Windows i Office fontovi podržavaju srpsku latinicu. Samo instaliraj Sprski (Latin) kao dodatni jezik i menjaj dole u Tray-ju po potrebi. Control panel > Regional and Language Options > Languages > Details > Add
Posle obrađuješ skinuti prevod u Subtitle Workshop-u.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Da se ispravim...Treba mi latinicni font!Latinica,ne cirilica,mada moze oboje cisto da se nadje pri ruci :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: ::
To znam Rasho...Nije tom problem...Nego instalirao sam neki ruski win i sad me sve zeza...Sad sam trenutno na engleskom ali kad radim u subtitle workshop-u pojavljuju se neke hijeroglife,valjda zbog tog ruskog fonta...Meni zapravo treba podrska da Subtitle Workshop vidi latinicu u full-u...
:: Ne treba ti srpski font, posebno latinični. Većina njih je prilično loše urađena :: Svi default Windows i Office fontovi podržavaju srpsku latinicu. Samo instaliraj Sprski (Latin) kao dodatni jezik i menjaj dole u Tray-ju po potrebi :: Control panel > Regional and Language Options > Languages > Details > Add :: :: Posle obrađuješ skinuti prevod u Subtitle Workshop-u :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: Da se ispravim...Treba mi latinicni font!Latinica,ne cirilica,mada moze oboje cisto da se nadje pri ruci :: :: :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: ::
:: Ajde sad da ne shvatim ovo bezazleno provociranje kako netreba dacu ti jedno kratko obrazlozenje!Ako ne ucestvujem tako cesto u temama oko software-a ne znaci da ne znam,da me neinteresuje i da nemam znanja!Software poznajem veoma dobro,ne toliko mozda kao hardware jer ne mogu da se posvetim i jednom i drugom podjednako i ako bih zaista to zeleo...E sad ti budi dobar i pomozi kolegi,baci jedan hint a ne tu da me bockas bez potrebe..Inace i moja baba bi naucila da konvertuje koliko je to `komplikovano` a ja to radim vec nekih 5-6 god od prilike samo sto do sad nisam imao ovoliko brz net pa je to islo malo sporije.. :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: :: :: :: :: Ajde nek mi neko baci link da skinem srpski font...Treba mi zbog prepoznavanja svih slova jer hocu da bude sve full kad kovertujem film!E da,moze i hint gde i kako se ubacuje.. :: :: :: :: :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: Znaci SkyFire polako ulazis u svet softvera kada je u pitanju bekap dvix filmova samo napred mlad si naucices kako se ubacuje srpski titl (pravilno),imas niz foruma na tu temu.Nego bojim seda ne zapustis hardver u kome si dosad bio neprikosnoven Nisam imao takvu nameru da isprovociram takvog PC znalca nego sam mislio da bi bilo steta da ne obuzdas tvog Q9550 i konacno dosegnes stabilnih 4.0 ghz , a za convert dvix ima vremena!
Heheheheh...Da znas da si u pravu...Samo zapitaj se dal sam te odmah provalio?Tvoj nick je malo duze poznat!Malo ti je dosadno jel da?Ajd sad na spavanje,sutra ustajes ranije!
:: :: :: :: :: Ajde sad da ne shvatim ovo bezazleno provociranje kako netreba dacu ti jedno kratko obrazlozenje!Ako ne ucestvujem tako cesto u temama oko software-a ne znaci da ne znam,da me neinteresuje i da nemam znanja!Software poznajem veoma dobro,ne toliko mozda kao hardware jer ne mogu da se posvetim i jednom i drugom podjednako i ako bih zaista to zeleo...E sad ti budi dobar i pomozi kolegi,baci jedan hint a ne tu da me bockas bez potrebe..Inace i moja baba bi naucila da konvertuje koliko je to `komplikovano` a ja to radim vec nekih 5-6 god od prilike samo sto do sad nisam imao ovoliko brz net pa je to islo malo sporije.. :: :: :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ajde nek mi neko baci link da skinem srpski font...Treba mi zbog prepoznavanja svih slova jer hocu da bude sve full kad kovertujem film!E da,moze i hint gde i kako se ubacuje.. :: :: :: :: :: :: :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: :: :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: Znaci SkyFire polako ulazis u svet softvera kada je u pitanju bekap dvix filmova samo napred mlad si naucices kako se ubacuje srpski titl (pravilno),imas niz foruma na tu temu.Nego bojim seda ne zapustis hardver u kome si dosad bio neprikosnoven :: Nisam imao takvu nameru da isprovociram takvog PC znalca nego sam mislio da bi bilo steta da ne obuzdas tvog Q9550 i konacno dosegnes stabilnih 4.0 ghz , a za convert dvix ima vremena!
da stavis Serbian (Latin) kao default jezik. Mozda ce to da ti pomogne. Stavi Serbian (Latin) kao glavni i pod Regional Options i u Advanced `Language for non-Unicode programs`.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Prosta stvar Rasho,to i mala deca znaju ali ne pomaze...Mislio sam da si me odmah u startu shvatio sta mi treba!Treba mi nesto sto bih mogao da implementiram u sam win da ispravi te greske!
:: da stavis Serbian (Latin) kao default jezik. Mozda ce to da ti pomogne :: Stavi Serbian (Latin) kao glavni i pod Regional Options i u Advanced `Language for non-Unicode programs` :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
Postoji knjiga XP za Pocetnike u kojoj je sve to lepo objasnjeno !
:: Prosta stvar Rasho,to i mala deca znaju ali ne pomaze...Mislio sam da si me odmah u startu shvatio sta mi treba!Treba mi nesto sto bih mogao da implementiram u sam win da ispravi te greske :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: da stavis Serbian (Latin) kao default jezik. Mozda ce to da ti pomogne :: :: Stavi Serbian (Latin) kao glavni i pod Regional Options i u Advanced `Language for non-Unicode programs` :: :: :: :: Nightbird :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: ::
:: Prosta stvar Rasho,to i mala deca znaju ali ne pomaze...Mislio sam da si me odmah u startu shvatio sta mi treba!Treba mi nesto sto bih mogao da implementiram u sam win da ispravi te greske ::
Hm, mislim da to što tebi treba nije do fonta. Da si uradio ovo što ti je Raša napisao, moralo bi da profunkcioniše, pogotovo ovo sa advanced (ne nameštaš na tastaturi u Control Panel-u, već na REGIONAL SETTINGS). A ako te već mrzi da reinstaliraš sistem, skini one Language packove za XP, pa ubaci naš jezik.
da ti je jedino resenje ovo sto je NastyB predlozio - Multilanguage Pack. A najbolje je da instaliras engleski windows, znas i sam da ih ima na Netu koliko hoces. Da bi dobio ovo sto treba u ruskom Winu, morao bi da menjas Default User Interface Language, a to bi moglo debelo da ti sj. sistem.
Sad sam pregledao Microsoft Knowledge Base i tu ima dosta odgovora na temu `Kako ispraviti greske koje se pojavljuju kad se promeni Default UI jezik`..
Ma ljudi uradio,sta je vama|?...Ali nesto brka zbog ruske implementacije u sistemu!Kako god da postavis ili na engleski ili latinicu i sl...bude na oko o.k. ali u Subtitle Workshop-u izgleda da primarnu ulogu ima ruski!To je zbog wina...Nista,bicu prinudjen da ga reinstaliram!
@Rasho@ Mrsko mi je da bilo sta ispravljam i ako ne mogu reci da ne volim da resavam probleme ali ovog puta nemam zaista zivaca...Ipak cu ubaciti engleski win...Problem je sto mi se ovaj win dopao jer ima i AHCI drivere i WMP 11 i jos neke dzidza-bidzice...
:: :: Prosta stvar Rasho,to i mala deca znaju ali ne pomaze...Mislio sam da si me odmah u startu shvatio sta mi treba!Treba mi nesto sto bih mogao da implementiram u sam win da ispravi te greske :: :: :: :: Hm, mislim da to što tebi treba nije do fonta. Da si uradio ovo što ti je Raša napisao, moralo bi da profunkcioniše, pogotovo ovo sa advanced (ne nameštaš na tastaturi u Control Panel-u, već na REGIONAL SETTINGS). A ako te već mrzi da reinstaliraš sistem, skini one Language packove za XP, pa ubaci naš jezik.
Ma kakav Ruski uzmi bre neki prirucnik pa procitaj ili ako imas nekog u blizini nek ti lepo objasni veruj mi nije tolko komplikovano!
:: Ma ljudi uradio,sta je vama|?...Ali nesto brka zbog ruske implementacije u sistemu!Kako god da postavis ili na engleski ili latinicu i sl...bude na oko o.k. ali u Subtitle Workshop-u izgleda da primarnu ulogu ima ruski!To je zbog wina...Nista,bicu prinudjen da ga reinstaliram :: :: @Rasho@ Mrsko mi je da bilo sta ispravljam i ako ne mogu reci da ne volim da resavam probleme ali ovog puta nemam zaista zivaca...Ipak cu ubaciti engleski win...Problem je sto mi se ovaj win dopao jer ima i AHCI drivere i WMP 11 i jos neke dzidza-bidzice.. :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: Prosta stvar Rasho,to i mala deca znaju ali ne pomaze...Mislio sam da si me odmah u startu shvatio sta mi treba!Treba mi nesto sto bih mogao da implementiram u sam win da ispravi te greske :: :: :: :: :: :: :: Hm, mislim da to što tebi treba nije do fonta. Da si uradio ovo što ti je Raša napisao, moralo bi da profunkcioniše, pogotovo ovo sa advanced (ne nameštaš na tastaturi u Control Panel-u, već na REGIONAL SETTINGS). A ako te već mrzi da reinstaliraš sistem, skini one Language packove za XP, pa ubaci naš jezik.
Da li si uz pismo promenio i layout tastature? Odnosno, kodni raspored? Ili je zakucan na rusku ili tako nešto? Bagljavi, neunikod fontovi loše su rešenje. Rade samo na sistemima gde ih ima instalirano i uvek negde fale, dakle, najbolje bežati od njih. U svakom slučaju, radi se o fontovima koji imaju u svom početku `YU`, a posle sve i svašta... YUTimesRomen, YU_Times_Roman, YU ovo i ono, a izbegavaj one što imaju YUCIR bilo šta jer su to bagljavi ćirilićni fontovi.... možda ti pomogne. Probaj i instalaciju podrške za dodatne jezike i kodne rasporede, pa čekiraj sve žive naše jezike i ćirilice i latinice i....
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.