Ovako ,posto bas nisam upoznat sa pravljenjem .bat fajlova, molio bih da mi neko pomogne oko ovog. Situacija je ovakva, hteo bih da napravim bat fajl koji diskonektuje i konektuje moju konekciju posle npr 20s.
Kada kliknem na ovo :http://192.168.1.1/userRpm/StatusRpm.htm?Disconnect=Disconnect - ruter se diskonektuje.
E sad ja bih hteo da bude bude u bat fajlu , pa da radi automatski , kada kliknem na njega (na bat fajl) onda se ruter diskonektuje i ponovo konektuje posle 20s, sve to automatski.
Ako neko pomogne bio bih mu zahvalan , mnooogoo. Hvala unapred.
iskopiraj ovo u bat fajl i to ce da ti radi posao...jedino st ce brauser da ti ostane upaljen posle izvrsenja ove komande...ona linija koja pinguje adresu 1.1.1.1 sluzi za pauziranje...ne znam za drugi nacin...samo mu stavis da pinguje neku neposotjecu adresu i stavis koliko sekundi delay da bude i to je to...naravno ako ne koristis firefox onda treba da izmenis one linije start /d i da tu ubacis putanju do svog brausera i naziv exe fajla koji se pokrece
Napravio sam ti exe fajl pa samo strefis dugme `Resetuj!`, sacekas da prodje 20 sek i on ce ponovo da poseti onu drugu adresu. Posle toga isto... Nisam siguran da je ovo najbolje resenje ali eto ti.... Nebitno koji brovzer koristis.
@saske , radi kako treba ,stim da moram da drzim ukljucen firefox logovan na stranicu rutera. Ipak radi, i to je nesto.
@zmajko , hvala ti na trudu. Al izlgleda da nece nesto, kad ga upalim ,stoji samo na ` loading` i onda se pojavi neki mali prozorcic u kojem nema nista. Nema veze ....ipak hvala.
Jbga zaboravio sam da ti kazem da ti treba flash player 8 ili noviji koji mozes da skines na adobovom sajtu. Zato ti ne prikazuje nista u prozoru. Trebalo bi da imas dugme koje samo pritisnes i sacekas da on odradi akciju i to je to... Imas opciju da umanjis prozor u taskbar i kad ti ponovo zatreba onda samo opet ista akcija.
Nema na cemu.
:: :: @saske , radi kako treba ,stim da moram da drzim ukljucen firefox logovan na stranicu rutera. Ipak radi, i to je nesto. :: :: @zmajko , hvala ti na trudu. Al izlgleda da nece nesto, kad ga upalim ,stoji samo na ` loading` i onda se pojavi neki mali prozorcic u kojem nema nista. Nema veze ....ipak hvala :: :: Hvala vam na svemu...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.