Iskopiraj oba DVD-a u jedan folder. Ukljuci prikazivanje ekstenzija u Visti, i otvori prvi RAR fajl, uglavnom je to .rar00 ili samo .rar. Extractuj ISO, i dalje valjda znas...
Pa i ne moras da ga kopiras mozes prosto pokrenuti extractovanje sa cd-a pa kad zatrazi ostale fajlove da ubacis drugi cd.Ali cim ne mozes da kopiras na hard moguce da ima greska na cd-u ili eventualno zbog Viste.
Ne kapiram nista, nece da extactuje ni jedan on njih, inace WinRar cita fajlove sa dvd1 npr. rld-mass.ico tako kad otvorim u WinRar-u ali nece da ga extractuje.
Kaze da moram da pocnem extraktaciju iz previous volume i tu imam ono close, break operation idt..
Ovo ne radi svaki put. Pokusavao sam tu radnju, i kako otvorim prvi .rar na prvom DVD-u, pokaze mi uglavnom jedan fajl gde treba da ih bude vise. Najsigurnija radnja je da iskopira oba dvd-a u jedan folder...
:: Pa i ne moras da ga kopiras mozes prosto pokrenuti extractovanje sa cd-a pa kad zatrazi ostale fajlove da ubacis drugi cd.Ali cim ne mozes da kopiras na hard moguce da ima greska na cd-u ili eventualno zbog Viste :: :: ::
Ti ne gresis nigde,izgleda da je do dvd-a ,kad je u pitanju iso file cak i ne bi trebalo da ima veze iz kojeg file ga extractujes.Ja sam jednom imao takav problem ali samo na Visti kada sam probao na Xp-u radilo je, ako i tu nece onda je do dvd-a.
Kad je jedan fajl u pitanju, onda moze da se startuje prvi rar bez ostalih sa drugog diska, ali ako je igra u .mdf i .mds formatu, plus se tu jos nadje i neki .nfo ili readme onda se uglavnom pojavi samo jedan fajl... Imao sam ovu frku sa nekim igrama. Ma cim izbacuje corrupt, gotov je disk...
:: Ti ne gresis nigde,izgleda da je do dvd-a ,kad je u pitanju iso file cak i ne bi trebalo da ima veze iz kojeg file ga extractujes.Ja sam jednom imao takav problem ali samo na Visti kada sam probao na Xp-u radilo je, ako i tu nece onda je do dvd-a :: :: ::
1) Шта пише у reloaded фајлу? 2) Очигледно да је пола са .rar (.rar00, .rar01..), а пола са .rxx (.r30, .r31...) екстензијом. Питај ортака одакле му делови, из истог или различитих извора, јербо ако су са различитих извора онда делови могу бити некомпатибилни (делови са различитих линкова НЕморају бити међусобно измењиви), а ако је из истог извора пробај са променом екстензије (нпр .r30 у .rar30 и т.д. и сл.)
...................... Не воле нас Бугари ни Аустроугари мрзе нас Јапанци и Лилипутанци ...................... Б. Ђорђевић
Vidi ovako taj RAR je malo cudan ali radi iz sve snage. Sve fajlove iskopiraj u jedan direktorijum, desni klik na neki od delova i onda propertis pa onda srednji jezicak vidi da li je 100%. Ali verovatno imas i neki mali fajl *.sfv na koji kliknes a on ce sam proveriti da li je sve tu (za sve prisutne fajlove prijavi OK za nedostajuce ili lose prijavi error). Kad je sve tu od *.rar, *.r00, *.r01... *.r76 (ukupno 79 fajlova) desni klik na *.RAR u tvom slucaju to je RLD-MASS i onda izaberi extract here verovatno ces dobiti neki ISO fajl a sa njim znas sta ti je ciniti mountuj ga nekim od programa za to i potamani gamad za sve pare...
Kapiram, ali ne mogu da iskopiram fajlove u jedan folder jer kad ih kopiram za 80% njih kaze ( tj. samo par njih iskopira ) da ne moze da ih procita, tj. kao corrupted ?
Ovaj treci navedeni je pravi program za iscitavanje ostecenih diskova, Bad Copy zna ponekad da se zainati u pokusavanju da iscita nesto sto se ne da iscitati da zablokira ceo racunar, a onaj prvi nikad nisam ni probao. Sve u svemu misljenja sam da ako to Iso Buster ne iscita nisa drugo ga nece ni iscitati.
A sto se tice brzog interneta umesto kupovine na ulici i stoji i ne stoji, ponekad skidanje igrice od 8gb ili cak 12.5 gb zna da potraje na vise od nedelju dana a to je ubijanje u pojam, par puta sam pomislio sta mi je ovo trebalo. Naravno samo ako si free korisnik ako si premium to je druga prica, jeste da razni slonovi i drugi programi prevazilaze to ali i tako traje do unedogled.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: Ali, ako hoces da se zezas, skini CD Roller 7.0, Bad Copy Pro ili Iso Buster i probaj da sa njima skines ostecene fajlove da DVD-a :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.