da namestim u flashgetu da mi automatski pocne ako negde stane.recimo to mi se danas desilo kada sam ustao.sinoc sam pustio nesto da skida kad ja pogleda on nije 4 parta skinuo stoji ona crvena putaca, i kada kliknem dva puta na nju on ponovo pocne bez problema.ali me interesuje kako da on sam to odradi bez mene
Jednostavno sam zadao da se skidaju fajlovi preko Flashget-a, program po default-u skida samo prva tri sa spiska, a ostale ukljucuje redom kako neki zavrsi. I tako danju i nocu.
Ukoliko skidas sa RapidShare-a sa premium nalogom, ides na Tools - Default Download Properties, pa unesi username/password i cekiraj kvadratic iznad.
pa brate znam za to sto se tice rapidshare to vec koristim duze vreme.nego kad samo prekine u flashgetu onda se pojavi umesto onoga play odnosno zelene boje x crvene kao da je stalo i nece dalje.
:: Upravo u pozadini skidam masu fajlova ceo dan :: :: Jednostavno sam zadao da se skidaju fajlovi preko Flashget-a, program po default-u skida samo prva tri sa spiska, a ostale ukljucuje redom kako neki zavrsi. I tako danju i nocu :: :: Ukoliko skidas sa RapidShare-a sa premium nalogom, ides na Tools - Default Download Properties, pa unesi username/password i cekiraj kvadratic iznad :: :: P.S :: Sta je crvena putaca :: :: ::
Imao sam jednom slucaj da nije hteo da nastavi download nakon prekida preko noci. Ispred je bio crveni X i nista nije pomagalo da `resume download`. Jednostavno je odbijao. U ovom slucaju bili su blokirani linkovi i to je bio razlog. Da nije to i u tvom slucaju ?
Naime, distributeri igara i filmova vrse stalnu pretragu Rapidshare, Megaupload i slicnih sajtova u cilju pronalazenja ilegalnih rasturanja njihovih aktuelnih proizvoda. Zbog toga ces, npr. na warez-bb, naci vise puta postovan Crysis jer se blokiraju linkovi.
Evo, linkovi za film `The Incredible Hulk` su nocas blokirani na RS.
Порука за јалове политичаре: Лако је водити рачуна о интересу богатих.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.