Neko mi je obrisao poruku. Onda da se ponovim. Dakle.
Pozdrav svima! Lupam glavu juce ceo dan, izmice mi a verovatno nije komplikovano, kako da iskljucim auto update u adobe acrobatu 8 pro ako nisam na mrezi? (postoji u help-u neko uputstvo za to `update preferences` ili tako nesto ali bi valjda trebao biti na netu da bih mu pristupio) Hvala unapred!
`Japanci imaju samo jedan praznik godisnje a i na taj jedan rade`
direktorijum gde ti je instaliran acrobat 8 (kod mene npr. e:/program files/adobeacrobat 8.0/acrobat). Nadjes fajl Adobeupdater.dll. Sa F6 (move), prebacis ga na neko drugo mesto, ali zapamti gde. Kada budes sledeci put startovao Acrobat, i kliknes mu na komandu za update-nece reagovati. Kad budes opet hteo da updejtujes, vratis .DLL fajl na prvobitno mesto. Kod mene to funkcionise.
U Document and Settings\_username_ Local Settings Application Data Adobe updater5
pronadji AdobeupdaterPrefs.dat
edit i pogledaj sledece da li je `nulovano` - poslao bih ti tacan sadrzaj ali ovde scripta urnise xml, shvatices, vrednost svakog od ovih elemenata mora da bude 0
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.