nemogu da pokrenem x3 pod vistom ultimate 64 b elem instalacija prodje uredno ali prilikom otvaranja dobijam poruku To start this application for the first time or to activate, log in using an administrator-level account. user je samo jedan i naravno administrator nije mi x4 pri ruci da probam tu verziju a i vise bi i voleo da bude x3 zbog nekih mojih razloga koji mi pod XP-om dobro radi CS 3 i jos neke aplikacije idu normalno
Bez obzira zašto misliš da ti se sviđa x3, idi na x4, razlike koje bi otežavale prelaz ne postoje, a prednosti su tu - simbioza sa office programima, inteligentnije tabele.... i valjda radi sa glistom (ako ne radi x4, ne radi ni jedna verzija), a uvek možeš snimati u formatu prethodnih verzija tako da neće biti problema sa kompatibilnošću neunikodnih dokumenata, a unikodnih od verzije 12 i 13. (Tekst napisan unikodnom ćirilicom unutar corel dokumenta, nije moguće otvoriti na verzijama 11 i naniže jer iste ne podržavaju unicode.... bljak, pa čak ni ako ga snimiš iz verzije x3 ili x4 u formatu za 11, 10, 9...).
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.