Koliko se secam, Babylon nema mogucnost da prevodi citav tekst sa srpskog na engleski i obrnuto kao za ostale velike jezike (mislim oko 12, nisam siguran). Cini mi se da za srpski postoji samo mogucnost koriscenja recnika. Ako se nesto u medjuvremenu promenilo onda se izvinjavam. Pozd.
:: Koliko se secam, Babylon nema mogucnost da prevodi citav tekst sa srpskog na engleski i obrnuto kao za ostale velike jezike (mislim oko 12, nisam siguran). Cini mi se da za srpski postoji samo mogucnost koriscenja recnika. Ako se nesto u medjuvremenu promenilo onda se izvinjavam :: Pozd :: ::
JA rekoh, to je dictionary (Glossary Builder: Misha Peric), dakle recnik, a ne translator, bar meni nikada nije uspelo da se srpski pojavi medju onih 12 osnovnih velikih jezika, pa da tekst sa srpskog automatski prebacis na engleski, potom npr. na ruski, pa na francuski, pa onda vratis na srpski i ne dobijes na kraju nista, jer tesko to ide sa translatorima, mnogo su bukvalisti, veruj mi. Ali nema, koliko mi je poznato nema, a ti proveri pa se javi. Pozd.
:: JA rekoh, to je dictionary (Glossary Builder: Misha Peric), dakle recnik, a ne translator, bar meni nikada nije uspelo da se srpski pojavi medju onih 12 osnovnih velikih jezika, pa da tekst sa srpskog automatski prebacis na engleski, potom npr. na ruski, pa na francuski, pa onda vratis na srpski i ne dobijes na kraju nista, jer tesko to ide sa translatorima, mnogo su bukvalisti, veruj mi. Ali nema, koliko mi je poznato nema, a ti proveri pa se javi :: Pozd. :: :: Nema 100%. Zato sto niko nije seo za komp i sredio stvari. Mislim da ni jedan translator nema 100% podrzan srpski . To je , sto je.. ::
Ima ECT tj. English Contact Tools 4 to sam ja kupio da imam, kosta oko 2000din ima 400.000 reci, strucnih izraza, senzitivni pretvod,...Ima i varijanta od 1300din ECT 2 ali ona nema sve alate ko ova.Pravi alat a ne prevodilac, prevodi internet strane, prozore u winu... Pravi ga agencija contact https://www.contact.co.yu Sve ima svoje,ja sam ga kupio da imam, i svarno prevodi svasta,cak je toliko dobro odradjen da kad se aktivira dovoljno je uraditi COPY i on automatski hvata rec i prevodi je,ili moze recimo da prevodi ceo tekst...Mnogo dobra stvar cak i ako znate Engleski ko ja,opet niko ne zna sve reci, a program ima cak i gramatiku...
:: Ima ECT tj. English Contact Tools 4 to sam ja kupio da imam, kosta oko 2000din ima 400.00 :: reci, strucnih izraza, senzitivni pretvod,...Ima i varijanta od 1300din ECT 2 ali ona nema sve alate ko ova.Pravi alat a ne prevodilac, prevodi internet strane, prozore u winu... Pravi ga agencija contact https://www.contact.co.yu :: Sve ima svoje,ja sam ga kupio da imam, i svarno prevodi svasta,cak je toliko dobro odradjen da kad se aktivira dovoljno je uraditi COPY i on automatski hvata rec i prevodi je,ili moze recimo da prevodi ceo tekst...Mnogo dobra stvar cak i ako znate Engleski ko ja,opet niko ne zna sve reci, a program ima cak i gramatiku... :: samo WAREZ-BB.org :: :: Ili skini neki program tipa YUrecnik odnegde....
Koristio sam program i prilicno se razocarao...bacene pare. Strucni jezik gotovo da ne prepoznaje
:: Ima ECT tj. English Contact Tools 4 to sam ja kupio da imam, kosta oko 2000din ima 400.00 :: reci, strucnih izraza, senzitivni pretvod,...Ima i varijanta od 1300din ECT 2 ali ona nema sve alate ko ova.Pravi alat a ne prevodilac, prevodi internet strane, prozore u winu... Pravi ga agencija contact https://www.contact.co.yu :: Sve ima svoje,ja sam ga kupio da imam, i svarno prevodi svasta,cak je toliko dobro odradjen da kad se aktivira dovoljno je uraditi COPY i on automatski hvata rec i prevodi je,ili moze recimo da prevodi ceo tekst...Mnogo dobra stvar cak i ako znate Engleski ko ja,opet niko ne zna sve reci, a program ima cak i gramatiku... :: :: :: Ili skini neki program tipa YUrecnik odnegde....
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.