Nisam siguran da je to moguce. Jedini nacin za koji znam je da spakujes taj ISO u .rar i podelis ga na koliko hoces arhiva. Ili jednostavno narezi na Dual Layer DVD...
Taj ISO je GRID, potpisujem , možeš sa WinRAM-om ponovo na partove (po koliko god MB želiš), pa ih nareži na 2 DVD-a ili mojim omiljenim splitterom iz TC-a. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: :: Taj ISO je GRID, potpisujem , možeš sa WinRAM-om ponovo na partove (po koliko god MB želiš), pa ih nareži na 2 DVD-a ili mojim omiljenim splitterom iz TC-a :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: :: pogodio si.resio sam,tako sto sam narezao winrarove koje sam poskidao sa rapida na 2 dvd
:: :: :: :: :: :: :: Taj ISO je GRID, potpisujem , možeš sa WinRAM-om ponovo na partove (po koliko god MB želiš), pa ih nareži na 2 DVD-a ili mojim omiljenim splitterom iz TC-a :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: :: :: :: :: pogodio si.resio sam,tako sto sam narezao winrarove koje sam poskidao sa rapida na 2 dvd
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.