Ortak trenutno nema net a ima RS nalog i zamolio me da mu skinem par koncerta, i sad ok skinem ja sa RS-a GnR, Billy idola idt idt.... I sad ovo ne nadjem tamo i krenem sa torrent-a, i za ovaj prvi koncert mi je sad ovako, Pise 100% svi `folderi` `fajlovi` pise da su na 100% i 1.34 od 1.34GB skinuto, medjitim izgleda da ga nije dovrsio jer odose konekcije .. I sta sad da radim oce li se ovi seederi sta god vec vratiti pa ce da krene download tj. ostalo je jos..1-2mb da skine ?? Inace vreme koje sam zaokruzio tece, po sekundu..oce li za 5 sati 49 min da dovrsi download ?? Taj prvi koncert je isao lepo 40-50Kbps a sad !! Ovaj drugi se otego nema seedera sta god vec i ide 10-30Kbps ! - al oko ne bitno cekacu !
Evo slike, i kako izgleda folder gde je `skinuo` Znaci nije objedinio u jedan fajl vec je ovako ko sa slike, jel da cekam ili sta ?
Ne znam koliko iskustva imas sa skidanjem stvari sa interneta: 1. Fajlove koji su ti razdvojeni moras da spojis, to ces uraditi tako sto moraju da budu u istom folderu i onda ih samo otpakujes... A sto se druge slike tice, to znaci da si ti skinuo fajl i onda ti postajes seeder, a vreme koje ti prikazuje je vreme za koje ces uploadovati to sto si skinuo...
Ako je skinulo 100% onda si sada ti seeder a fajlovi su u potpunosti skinuti, a to vreme sto tece je verovatno vreme koliko ces jos dugo djeliti fajl. Te fajlove objedini u jedan, desni klik na part1 pa extract here.
Ljudi sad sam provalio da ako extractujem video fajl iz bilo kog od RAR folder-a koji pise da su 136Mb svaki on extractuje ustvari kompletan koncert, 1.31GB i pustim snimak i ono stvarno koncert, 1 sat 50 min... Tako da izgleda da je skinuo sve lepo samo nije sam spojio ili stavio samo jedan video zapis tj fajl. Vec ovako ostavio...znaci iz bilo kog RAR-a mogu da extractujem ceo koncert od 1.31Gb... Tako da je izgleda ovo reseno.. Hvala u svakom slucaju na odgovorima !
Uh sad si me iznenadio, pa to je slucaj sa svim arhivama, nije vazno odakle si ih skinuo, prva arhiva sadrzi opis i velicinu fajlova i jedan deo a ostali su samo delovi kad otpakujes prvu arhivu, arhiver automatski nastavlja sa ostalim delovima ako su dostupni, ako nisu onda kraj. A broj Seed-ova nema direktnu vezu sa brzinom skidanja, ako je recimo jedan seed a podesena mu je brzina uploada na neku malu vrednost a pritom ima mnogo korisnika koji skidaju taj (ili neki drugi fajl od njega) onda lepo dobijes 0,1kb pa kad se nekoliko korisnika otkaci onda skoci na 5-6kb pa se onda lepo nakace jos neki pa padne ponovo na 0,1-0,5kb a tvoja konekcija je daleko veca. U principu treba izbegavati fajlove sa malim brojem Seed-ova mada i to ne mora da bude pravilo. Mnogo je parametara u igri i najbolje je da probas. uTorrent ponekad gotov fajl iz cissta mira ne prebaci u direktorijum koji mu sluzi za to (bar ova nova Beta).
Ma torrenti su za mene Matrix, samo cekam da mi Neo izadje iz ekrana Nego morao sam ovako da skinem ovo jer nisam nasao to sto mi je trebalo na RS-u.. Ovaj drugi koncert ce izgleda da mi skida 4 dana ! jbt.. No ok, aj i ovako nemam nista posebno sad da radim na netu pa neka ga skida.. Inace, sad si mi malo pojasnio stvari, i sto se tice arhive takodje...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.