Cini mi se da nero ima tu falinku da kad je neki fajl otvoren u nekom programu rezanje takvog fajla na neki medijum nije moguce. Svojevremeno sam radio neke crteza u AutoCAD-u i od 8 fajlova tri su bila otvorena, desilo mi se to da su pet neotvorenih fajlova bili citljivi na drugom racunaru a tri nisu.
Nervira ali ako prihvatis da je nero takav naviknes se na to pa te manje nervira.
Ako ti i zatvaranje PowerPoint-a ne reshi problem, a nije ti narocito bitno da bude bash *.ppt fajl narezen, rar-uj ga ili zip-uj pa ga onda burni. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
..... i da nema čšžš latinice ili uopšte ćirilice u naslovu dokumenta, na mnogim računaljkama to u neru pravi probleme iako rade svi ostali programi.... Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.