Ostavih (kao i uvek) Messenger online kad nisam pored kompa. A jedna devojcica se nekako uvek javi kada ja nisam pored racunara. Dolazim kuci, burazer gleda film, vidim trepce conversation od nje. Htedoh da pogledam, i u zurbi (burazer davi za film), ja srecan kao kuce, otvorim vidim oko 6, 7 postova od nje, procitao prvi, mnogo mi se dopao, i... MAHINALNO KLIKNEM NA X.
Magarac.
Usrecite me i recite mi da postoji nacin da nekako pogledam taj conversation? Neka opcija slicna kao u Browseru, `recently visited pages,` samo da je Messenger u pitanju?
My DocumentsMy Received Files tu traži xml file pod nazivot mail-a te devojke pa kopaj na kraju vidi da li je sačuvao. Samo duplo klikni na XML file i skroluj dole. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
messages, pa opcija `Save my conversations in this folder` - da vidis gde ih sam MSN smeshta... nikad me nije za***ao, ne bi trebalo ni tebe... a ako jeste, jebi ga!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.