Nemogu u fleshgetu nikako da nadem opciju da se racunar ugasi po zavrsetku skidanja . Molim za pomoc ako to nemoze dajte neki program ! Ali negde sam cito da moze bicu do 1 h na netu pa imam nesto u placu da skidam!
bato bato, dobar si... pricas o nekom phishingu RS-a, a pitas za nesto osnovno. Jos i pare trazis.
___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
Ali covek koji pominje phishing sa osmehom na ovom sajtu nije. Nemoj nista licno da shvatas, samo mislim da je ovaj sajt malo ozbiljniji od toga, zar ne?
Neko ko će da ide u tools da pogleda šta ima od opcija....znaš ti gde je tools....u 3 PM. Pa još treba čitatati....uf već me oblio znoj...idem po toplomer i merač pritiska.... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Koje tipicno prozivanje nekog deteta od 15 godina. Debil na kvadrat!!! Fenomenalno!!! Idi ga tuzi mami pa da ga i ona isproziva!!!
:: Erestun,alexi:u opste niste trebali da pomazete a i puno ste mi pomogli d.....i :: alexi to si ti ali na kvadrat !! :: :: :: :: OCz hvala majstore!Pravi si majstor a ne kao ova gamad !!! :: :: ::
Izvini ako si se uvredio batice, nisam ja nista lose mislio samo konstatujem da pitas neka veoma osnovna pitanja. U sustini, cak i da ne znas u FlashGet-u nista, uzmes sam pa procackas. A to gasenje pc-a je toliko jednostavna stvar da uopste ne ukljucuje znanje o racunarima. Dovoljna su dva klika i pomeranje misha :) Pozdrav i izvinjavam se za zapoceto trpanje ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
:: Koje tipicno prozivanje nekog deteta od 15 godina. Debil na kvadrat!!! Fenomenalno!! :: Idi ga tuzi mami pa da ga i ona isproziva!! :: :: :: :: Erestun,alexi:u opste niste trebali da pomazete a i puno ste mi pomogli d.....i :: :: alexi to si ti ali na kvadrat !! :: :: :: :: :: :: :: :: OCz hvala majstore!Pravi si majstor a ne kao ova gamad !!! :: :: :: :: :: ::
Meni je ovaj moj komšika (onaj što vozi kombajn) reko da se njegov kompijuter zakačinje na nekakvu nevidljivu mrežu. Našo je tamo neki empetri Š@bana Š@ulića. Kaže da nije paltijo. Otkude ja da znam ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
da VMARC mnogo zna, ali mozda ga ova tema ne zanima. Sem toga, moze dobro da dodje onima koji ne znaju mnogo o tome i smatraju da to nije dovoljno ozbuljno. Velika lova se krade na ovaj nacin.
Nisam ni ja strucnjak, ali znam dovoljno da bih se zastitio.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
A stvarno ste zajebanti !!! Mozde sam ispo glup ali sta da radim ! Ja sam u flashgetu stavio na srpski i uposte nisam skuzio sta je mislio sam da se to nalizi u glavnim opcijama ! ETO DA SE JAVIM I molim administratora da me ne banuje ...
Aha posto je na srpskom, pretpostavljam da treba prevod...
Alati>Iskljuci kad zavrsi
Tek da zapusim usta zlobnicima... Znam ja engleski...
Nego kako to Bansha, kombajn, nevidljiva mreza... Jel ima tu Tarmi Ritjmi? O cemu se tu radi... Jooo ljudi... vasiona... Ja se nista u to ne razumem...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.