skidam sa RS Vratice se rode, i prve dve epizode sam skinuo redovno podeljene na deove po 100 MB i otpakovao ih pomocu WinRar-a e sad kad sam skinuo cetvrtu epizodu ona ima 4 dela ali su ekstenzije imenovane npr ImeSerijeEpizoda3.avi.001 pa za drugu epizodu .002 E sad mene zanima kako da ja to otpakujem u jedan .avi fajl, jel treba samo da ih preimenujem u .rar ili kako?
jel mozes da otvoris prvi fajl npr ImeSerijeEpizoda3.avi.001 winrar-om, i da vidis njegovu sadrzinu, ako je u okviru tog pocetnog fajla avi fajl probaj da ga otpakujes trebao bi da otpakuje sve u jednom.
ne znam nisam siguran uglavnom nisam imao duple ekstenzije.
Hvala,rasho,uspeo sam ali iz drugog puta, morao sam da ih ubacim u jedan poseban folder, nije htelo kad su bili svi na desktopu.Jos jednom hvala!
Kiseo sam pa sta...
:: U Total Commnaderu obelezi fajl avi.001 i daj mu komandu Combine Files :: Ona ti je u Main baru pod Files, videces je u opadajucem meniju :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
Nema na cemu. Mali savet. Da bi olaksao sebi zivot, napravi poseban folder za ono sto skidas sa Neta. Nazovi ga kako hoces i stavi ga na neku drugu particiju. Onda podesi Download Manager, ako ga imas, Explorer ili drugi browser koji koristis (Firefox, Opera itd.) da ti automatski bacaju fajlove u taj folder. Tako ces sve imati na jednom mestu i lakse ces rukovati sa njima.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Hvala,rasho,uspeo sam ali iz drugog puta, morao sam da ih ubacim u jedan poseban folder, nije htelo kad su bili svi na desktopu.Jos jednom hvala :: :: Kiseo sam pa sta.. :: :: :: :: U Total Commnaderu obelezi fajl avi.001 i daj mu komandu Combine Files :: :: Ona ti je u Main baru pod Files, videces je u opadajucem meniju :: :: :: :: Nightbird :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: ::
To sam uvek i radio ali sad kad skidam sa rapida prakticnije mi je da ostavim na desktopu i onda vidim koji deo sam skinuo a koji nisam, i kad zavrsim otpakujem tamo gde hocu a te sa desktopa Shift+delete....
Kiseo sam pa sta...
:: Nema na cemu. :: Mali savet. Da bi olaksao sebi zivot, napravi poseban folder za ono sto skidas sa Neta. Nazovi ga kako hoces i stavi ga na neku drugu particiju. Onda podesi Download Manager, ako ga imas, Explorer ili drugi browser koji koristis (Firefox, Opera itd.) da ti automatski bacaju fajlove u taj folder. Tako ces sve imati na jednom mestu i lakse ces rukovati sa njima :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: Hvala,rasho,uspeo sam ali iz drugog puta, morao sam da ih ubacim u jedan poseban folder, nije htelo kad su bili svi na desktopu.Jos jednom hvala :: :: :: :: Kiseo sam pa sta.. :: :: :: :: :: :: :: U Total Commnaderu obelezi fajl avi.001 i daj mu komandu Combine Files :: :: :: Ona ti je u Main baru pod Files, videces je u opadajucem meniju :: :: :: :: :: :: Nightbird :: :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.