Skinuo sam film (greskom) u mp4formatu, i naravno Moviespot ne vidi video sadrzaj. Preko kog programa da ga konvertujem u AVI, i koliko ce to (otprilike) da traje?
Po meni, treba ti odgovarajući kodek koji će to da ti otpakuje (imaš za video a nemaš za zvuk). Postoje programi koji prikazuju u kom formatu se nalazi fajl (posebno video, posebno audio) pa se ravnaj prema tome. K-lite codec pack bi mogao da ti reši problem... mada sa samim mp4 nisam posebno ratovao... Od programa.... više puta pominjani VirtualDub, ili neki drugi specijalizovani program... kojeg ćeš naći u pretraživaću uz pomoć reči mp4, avi i convertor (može i reč free)... i najverovatnije će se prvih 5-6 zvati MP4 TO AVI convertor ili free convertor ili neka tako intuitivna kombinacija....
Potpisujem da će ti K-Lite codec pack rešiti problem sa reprodukcijom. Što se konverzije tiče možeš sa WiAVI Video Converterom ili sa mojim omiljenim Super 2007. Super konvertuje persu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: Skinuo sam film (greskom) u mp4formatu, i naravno Moviespot ne vidi video sadrzaj. Preko kog programa da ga konvertujem u AVI, i koliko ce to (otprilike) da traje ::
GOM Player NE ČITA SVE.... eto, mene baš zayebba sa nekim `šaljivim` klipsovima te neće zvuk ili neće video na par komada i izblamira me na poslu pred lepšim polovinama, a zato sam ga poneo. Izgleda smo osuđeni na nosanje codec pack-ova sa sobom na flashu, i par playera pride - sve zato što nemamo svagde izlaz na net.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.