Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Programiranje
Web strana
STRANA 1 OD 1
amarilli Web strana 31.03.2008. 16:05 T9059

status: user
broj poruka: 108
No, imam jedno pitanje. Imam malu firmicu za prevođenje, naime nešto kao samozaposlenje. No ukratko, htela bih da napravim sajt, ne da mi se ništa novo da učim a ne bih ni da platim jer bi strana bila idiotska - tri statične podstrane sa sopstvenim domenom koji bih kupila. no ukratko vrlo sam dobra u kapiranju stvari a primo visto i sve programe provalim za dan dva rada. Da li mi dakle može neko savetovati najejdnostavniji način da napravim tu stranicu i postavim je na internet, u kom programu to da uradim? O programiranju znam neštoinfromativno ali daleko od toga da je to i konkretno upotrebljivo tako da bih prilično automatizovanu stvar. Ima li ko savet. hvala.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
xenox Posto negde 31.03.2008. 16:35 #49616

broj poruka: 1400

videh da koristis M$ Office, mozes i iz Word-a da pravis HTML stranu. A mozda i iz PowerPointa imas export u HTML...

sawitch ... 31.03.2008. 16:36 #49617

broj poruka: 667
Uradis sve kako ce da ti izgleda u Photoshopu... Neku pozadinu i ostalo i onda sve to iseces i prebacis u DreamWeaver koji je jednostavan... Cak sam ga i ja skapirao... Sve je automatizovano... Probaj...
pajsgudgud Defdinitivno Dreamweaver 31.03.2008. 17:44 #49622

broj poruka: 3742
Ja se zezam sa njim neko vreme i extra je jednostavan. Nemj se zezati sa html kodom tu ipak treba malo vise vezbe. Dok popamtis sve i sta i kako mozes uraditi 20 strana sa drmw.
a sta ti ja znam...

ddragoljub frontpage 31.03.2008. 20:27 #49629

broj poruka: 126

Ako znash office da koristish (word, powerpoint) treba ti samo 3 stranice onda uzmi Frontpage(deo Microsoft office-a) i zavrshi to za 20minuta... nema uchenja, sve je isto kao u wordu ili powerpointu i sajt je gotov za tili chas!

Pozdrav, dragoljub

VMARC Re: frontpage 31.03.2008. 22:15 #49646

broj poruka: 9424
Rulez... Ne zavlaci se u Photoshop niti Dreamweaver...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs