Ja sam apsolutni laik po pitanju programiranja... Stoga bih molio poznavaoce ove oblasti, da procitaju tekst i upute me/preporuce nekog odlicnog, da ne kazem izvanrednog poznavaoca programiranja u C++... Do sada potraga za nekim strucnjakom nije urodila plodom... Ukratko : Trebalo je napraviti program u MQL4 programskom jeziku, no posto coveka koji poznaje isti, u Srbiji, nisam uspeo da pronadjem, trazim programera u C++... Znam da ono sto se isprogramira u C++ moze da se iskompajlira u MQL4...
Ja nisam do sada cuo za MQL4. Izvaredni programer isto tako i kosta izvanredno. Da ti ne govorim da se za npr. specijalne CNC masine u auto-industriji programiranje naplacuje i do 1000e po liniji koda. Za to je potrebno dosta znanja ali i logike/pameti. Uigrane programere mozes naci u firmi SAGA i svakako na ETF-u i PMF-u. Malo je freelancer-a...najbolje je da predocis sta API treba da radi, mozda se isto moze izvesti u Java-i, s obzirom na specificnost trazenog okruzenja. Iz C++ ti treba translator u drug kod, iskreno nisam siguran da to moze tako jednostavno funksionisati osim ako MQL4 sam nije baziran na C/C++ platformi, inace...
To ne bih znao, ali mi se cini da ima kcerku, valjda `85 a zove se Katarina (nisam siguran). Iz mog iskustva covek je vrlo korektan. Ne znam kakav je u VETS ali na ETF je bio jedan od blazih ispitivaca na objektno-orjentisanom programiranju, cek da vidis kakvi su oni na konkuretnom i distribuiranom programiranju
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.