Ljudi treba mi par stvari od strucnjaka koji se razumeju u ovo.
Treba mi mikrokontroler koji podrzava : * par senzora pokreta * audio output * da ga povezem sa externom baterijom * mogucnost kacenja SD kartice * jos neke sitnice ali ovo je najbitnije * sto manjih dimenzija
Da li se ovako nesto moze naci kod nas ? Mogu naci preko interneta ali mi to ne resava problem, samo kod nas u srbiji pa bilo gde da ima.
2. Da li ima neki elektricar iz ns koji bi znao da se igra sa ovim i odradi, poveze sve ovo neophodno i jos neke sitnice itd... Moze iz bg u kraaajnjem slucaju ako ne nadjem nikog u ns.
Mozda budzenje Raspeberi Pi 3 B ili pak Lego NXT 3 sa potrebnim modulima
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
nasao sam firmu, Mikro eletronika iz bg. Kazu da su lider ne samo u zemlji nego u svetu u proizvodnji mikrokontrolera. Eto nisam znao da imamo tako nesto, kome treba da zna ubuduce
Skroz sam zaboravio na njih. Da, oni i izvoze proizvode. Odlicni su
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
:: :: nasao sam firmu, Mikro eletronika iz bg. Kazu da su lider ne samo u zemlji nego u svetu u proizvodnji mikrokontrolera. Eto nisam znao da imamo tako nesto, kome treba da zna ubuduce ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.