:: Pozz ljudi :: :: Gde platiti, a da je ok sertifikat? Zanima me SQL, mozda i HTML malo. Ima li neko neki dobar online kurs mozda da se zanimam :: :: Pozdrav. :: :: ::FD Define R4::PSU Chieftec 550W::ASUS P7P55D::Intel Core i5 750@3.2 GHz::Kingston Hyper-x 3x2 GB@1600 Mhz::MSI GTX770 TFIV Gaming OC::Samsung 840 EVO SSD::MS Sidewinder X6::X7 Oscar::
Lynda.com ima odlicne tutoriale, jako razumljive, narator je ozbiljan lik a ne neki tamo skejter koji se koristi slengovima. Hvala, nadjoh i free na nekim alternativnim adresama :)
Sertifikat za SQL bi mi dobro dosao kao dopuna moje sadasnje diplome drzavnog faxa, tj korak ka laksem pronalazenju posla. Zato me zanima samo SQL, jer mi on uglavnom pomalo fali.
Kontam da je isuvise lagan da bi ti neko dao sertifikat koji je zvucan za njega, pa se onda kombinuje sa gomilom drugih korisnih ili manje korisnih ispita..
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.