Svi koji imate android, mts paket sa internetom i hocete widget dobro bi dosla mala pomoc :)
STRANA 1 OD 1
vaikiki
Svi koji imate android, mts paket sa internetom i hocete widget dobro bi dosla mala pomoc :)
26.12.2013. 21:01
T56101
status: user broj poruka: 304
Pozdrav svima...
odlucio sam da pravim widget za android sa kog ce moci da se vidi koliko je interneta ostalo... posto od skoro to ne moze da se vidi preko ussd poruka nego samo preko njehove stranice...
treba mi mala pomoc oko prikupljanja informacija...
potrebne su mi 3 stvari... 1. naziv paketa... moj je recimo mix net 2. screenshot browsera sa otvorenom ovom adresom http://mts.rs/stanje neophodno je da se ode na tu stranicu preko telefona i da ste prikaceni preko mts-a na internet znaci NE wifi nego 3g ili nesto sporije brze nije bitno samo da je preko kartice...
Znam, ali se meni na zalost vrlo cesto ne slaze sa telekomovom statistikom... :/ verovatno nas ima jos takvih... a meni nije preterano puno posla tako da...
I ja mislim da je korisno, ali koliko moze da ti bude precizan taj widget? Doduse ja imam isto mix net, tako da ne znam da li ti znaci da ti kazim one podatke...
izuzetno precizno.... to je tacno ono sto je u telekomu, ne sto je telefon racunao... i kod sebe mogu da izvucem koliko je interneta i sms poruka ostalo, dok za minute nema sto me cudi
a sto se tice paketa... ne znaci mi ako je isto kao i moj... trebaju mi ostali paketi kako izgleaju da mogu da pokrijem sve slucajeve ako je nesto drugacije...
ovako samo ako te ne mrzi mozes da odes na onaj link da vidis da tebi pokazuje jos nesto za svaki slucaj... ako je isto onda mi nista ne znaci
Svaka cast na trudu, vrlo korisna stvar. Svidja mi se odziv clanova foruma za pomoc, radije bi ti drzali predavanje o limiterima nego pruzili 1 minut svog vremena da ti omognu u necem kreativnom makar to bilo i najnepotrebnija stvar na svetu. Nije stvar u tome da li tako nesto vec postoji nego pomoci coveku u licnom izazovu ako nista drugo. Postoje druge stvari za proveru prenosa podataka ali da li ste ih Vi ili neko koga znate napravili?
A ovo ce svima na mtsu znaciti i biti preciznije od svih tih limitera.
... da na zalost vec sam navikao da na ovom forumu cim postavim neko slozenije pitanje ili trazim pomoc... nigde nikoga (cast izuzecima), a da sam pitao koja graficka do 200e sad bih bio zatrpan sa gomilom postova, zato skoro da ni ne boravim ovde vise... ali dobro ipak ja ga napravih pa kome se svidja ok kome ne opet ok...
inace taj widget uzima tacno stanje kako telekom kaze... a telekom ne interesuje da li je neki od androidovih brojaca drugacije sracunao... kako oni kazu tako nam je... :)
danas sam izbacio drugi update... neke sitne promene i dodoao sam transparentni wigdet posto mi je onaj vadio oci :)
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.