Trebam sefu da instaliram neki autocad,moze od 2009 do 2013 Posto mu ovaj njegov 2008 pravi problem,kad odstampa rad.u uglu mu stoji LOGO autocax-a,pa mu to ne prihvataju neke firme,posto je softver demo.Jel moze neko da mi posalje link sa autocad mechanical,ali da ima crack ili sta je potrebno da mu program bude full,da mu logo ne pravi problem?Na sam trazio po netu,ali nisam nasao nista.Bio bih vam zahvalan,kad bi mi neko poslao link za skidanje full verzije. Mail mi je autocadmechanical2013@gmail.com
Nema na cemu, imas tu read me, prati upustvo odatle, kako sta gde i neces imati problema sto se tice instalacije. Ako negde slucajno zapne javi se. ako sve prodje ok i radi, javi se i onda :)
Ali njemu to ne treba za svaki dan(osim kod kuce za privatne stvari),treba mu samo za tu jednu ponudu,koju bi napravio u autocadu i prezentovao je nekoj firmi...ako ta firma to prihvati,nece mu trebati vise autocad(osim u privatne svrhe),posto ce tim poslom biti obezbedjen 1god dana.Ako me razumes
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.