Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Programiranje
Java Code
STRANA 1 OD 1
Hajduk Java Code 13.06.2007. 02:59 T4703

status: user
broj poruka: 114

Hajduk

Trebam da uradim neki projekat na faksu iz jave. Hocu da napravim neku prostu igricu(tipa papir kaaamen makaze, iks oks, vesanja ili nesto slicno) ili neki prost program (neki imenik, adresar ili slicno). Zanima me da li neko moze da mi preporuci neki sajt gde mogu da se skinu kodovi za igrice ili programe da bih prepravio kod ili bar dobio neku ideju posto ne znam odakle da pocnem.
Hvala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ruff mozda glup predlog ali... 13.06.2007. 03:22 #21595

broj poruka: 829
...procitaj neki open source kod(ako ima od neke igrice za Linux)...
Mislim, retko ljudi objavljuju svoje kodove za dz...
Nikolas

Oglasnik 13.06.2007. 03:55 #21597

broj poruka: 726

Moja preporuka je http://javaboutique.internet.com/.Mislim da ces se snaci.
MACHINE Laslo Kraus, ETF 13.06.2007. 12:13 #21613

broj poruka: 5704
Imas u njegovoj zbirci iz objektno-orjentisanog programiranja 2, XoX odradjen preko niti (synchronized thread) u AWTu (Abstract Window Toolkit GUI), dakle imas vizuelan a ne konzolni pregled. Imas i digitron, vatromet....Imas tu jos gomilu toga komplikovanijeg...mrzi me da trazim zbirku u gomili materijala i knjiga, pa bih posle morao skenirati i slati...lakse je da ti sam otkucam kod...ako me ne mrzi i budem nasao vremena poslacu ti *.java klase iz Eclipse-a (svi su slicani). Inace, sa kog si ti faxa ili vise?

M i G

milos24 na netu 13.06.2007. 13:47 #21618

broj poruka: 282
Kraus ima sve svoje kodove iz zbirke okacene na netu, ne mogu sada da nadjem zbirku, ali je jedna od onih njegovih standardnih adresa, na ETF-u. Ako Machine ima zbirku pri ruci, bilo bi lepo da coveku napise adresu, pa neka skine kodove.

Pozdrav

Milos

Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga,
Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga,
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se,
Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga.

MACHINE Zaboravih...hvala milos24 na sugestiji 13.06.2007. 13:54 #21620

broj poruka: 5704
http://galeb.etf.bg.ac.yu/~kraus/nastava/oop2/vezbe/index.html

mada mislim da nisu reseni vec da su samo textovi zadataka koji se rade...iako je Kraus uvazeni profesor/asistent na VETS i ETF, meni se licno preterano ne dopadaju nacini resavanja zadataka kao ni sama koncepcija istih, ali vazi za experta, iako se malo slabije snaazi u praksi jer je covek to studirao kada je jedini tip razvojinih alata bio neki od proceduralnih jezika (Fortran, Pascal, Cobol, ADA83, C, Basic...) tada je OO koncept bio samo ideja a povoj je dosao dosta kasnije (80-ih i 90-ih)

M i G

:: Kraus ima sve svoje kodove iz zbirke okacene na netu, ne mogu sada da nadjem zbirku, ali je jedna od onih njegovih standardnih adresa, na ETF-u. Ako Machine ima zbirku pri ruci, bilo bi lepo da coveku napise adresu, pa neka skine kodove
::
:: Pozdra
:: Milo
:: Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga
:: Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga
:: Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se
:: Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga
Hajduk Java 13.06.2007. 16:33 #21630

broj poruka: 114
Hajduk

Hvala na odgovorima pogledacu ove adrese valjda cu naci nesto korisno.

P.S. Machine ja sam sa Racunarskog fakulteta(RAF)
vampirbg Re: Java 14.06.2007. 04:49 #21675

broj poruka: 711
:: P.S. Machine ja sam sa Racunarskog fakulteta(RAF

Nadam se da nisi Softversko inženjerstvo (loš (bukvalan) prevod sa engleskog, ali ga tako zovu na njihovom sajtu), posto u tom slučaju sam sebi praviš medveđu uslugu
Milantex Lol 06.12.2007. 22:12 #35164

broj poruka: 3
lol Sh`o ne uradis SuDoKu... to nije tesko... Obicna matrica. LOL
Shalim se.. imas gomilu open source, kao sto rekose, kodova, pa nadji neki tipa mice ili sto si i sam rekao X-OX, jer je to barem lako... Opet je matrica... to je klasicno skolsko... uci se i u srednjoj, ako se dobro secam, iz C-a... samo za DOS (konzolu) ^_^
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs