Elem, pre oko mesec dana sastavio sam konfiguraciju sa nekim svojim starim delovima. Konfa je sledeca: chieftec 650W intel core i5-2500K asus p8p67 NvIDIA 240 GT 2x4GB transcend 1600MHz BD-RE HDD: WD 320GB i 750GB (oba su sata 2)
E sada predpostavljam da je problem u drajverima graficke, kad se restartuje komp (ne bas svaki put) izbaci mi plavi ekran i restartuje masinu, pa posle radi kao OK, i tako opet i opet. I ja sam deinstalirao sve drajvere graficke i za divno cudo radi OK, bez plavih ekrana!
Sada ima li mi pomoci, kako da resim ovaj problem (inace probao sam i najnovije NvIDIA drivere), koje drajvere da stavim, sta da radim, bilo kakvi saveti i preporuke?
Prekontrolishi voltazu RAM memorije u BIOSu! Koliko pishe na RAM memoriji volti,toliko mora i u BIOSu. Mene je to zajebavalo ,dok sluchajno nisam video.
E, probao sam da deinstaliram sve driver-e za graficku, i da radi sa VGA driverom i za divno cudo nema nikakvih problema (tj plavih ekrana) samo sto je rezolucija ocajna!
Sreću sam ko rukav izvrto, pa slušaj s`vrha brda svaka staza vodi nizbrdo i malo ko je čedo moje tome izvrdo, kad malko cugnem ja lakše misli sredim, znam tu sam di sam al` bar se manje jedim!
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.