Ako sam te dobro razumeo ti bi da ti mi uradimo taj seminarski? Nece da moze tako. Uzmi zagrej stolicu u evemtualno pitaj sta ti nije jasno. Veci bezobrazluk nisam cuo, oborio bih te na keca da mi dodjes sa neki plagijatom ili radom koji ti je neko drugi napisao. Sve i da ti neko drugi napise taj tamo akom je imalo noramlan ce da te pita nesto a ti ces zevati u njega kao volina. Svasta.
Ti nisi dugo ovde nije on jedini koji je dosao na ovu ideju, svako malo kad naidju ispitni rokovi ili kolokvijumi javi se neki delija sa slicnom idejom. A tek kad dodje vreme za maturu (srednja skola)...
Pali DuXiii narodjnjaci su...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Ako sam te dobro razumeo ti bi da ti mi uradimo taj seminarski :: Nece da moze tako :: Uzmi zagrej stolicu u evemtualno pitaj sta ti nije jasno :: Veci bezobrazluk nisam cuo, oborio bih te na keca da mi dodjes sa neki plagijatom ili radom koji ti je neko drugi napisao :: Sve i da ti neko drugi napise taj tamo akom je imalo noramlan ce da te pita nesto a ti ces zevati u njega kao volina :: Svasta :: ::
Eeee.... Da sam znao da se ovde rade seminarski i prijemni ispiti na vreme de bi mi kraj bio
23.01.2010. 12:52
status: user broj poruka: 1889
Trazhio bi i ja da mi uradite prijemni chisto da ne moram da razmishljam... :))))))))))))) Shala! Jbg uzmi sedi spremi koliko mozhesh pa shta ti Bog da.
Nije vredelo jer nije uspelo, gubi vreme umesto da sedne i da uradi. Ili ako ne zna da uradi da popije packe ili ne davanje potpisa sta god, pa sledeci put da ne dozvoljava sebi takav luksuz i lepo sedne da nauci ako mu se studira. Imam ja takve slucajeve povremeno. Masu diplomama a ne znaju osnovne stvari. Tata kupio mama platila ili pak sami nesto budzili i sl. Ova Bolonja ce samo doprineti da takvih jos vise bude. Ne znam koji fakultet doticni studira tj prepisuje ali koji god da je kao i svaki drugi ovim novim sistemom je osakcen i totalno degradiran. Ako je privatni nema razloga da brine tamo samo platis i odbijes doktorat ako si platilio koliko tarifa nalaze. Ta Bolonja zahvaljujuci ljudima od nauke kojih jos ima u Srbiji doduse matori su mada ima dosta i maldjih nece se dugo odrzati a univerzitetu ce se vratiti stari sjaj koji je i ranije imao, ovaka program je totalno neprihvatljiv i destruktivan, politika cini svoje i upropastava sve sto joj se nadje na putu ali nece dugo barem sto se visokog obrazovanja tice. Inace ova reforma skolstva i prelazak na nekakvo kracenje studija je bruka za naciju.
Jel moze neko da mi proradi oko 50-ak zadataka iz limesa,izvoda i nesto malo maklorenovih polinoma,treba mi sutra za ispit? I ako mu nije tesko da sve lepo upakuje u neki pdf ili tako nesto jednostavno za stampu...
ovo je samo bila jedna velika greska sto sam napisao do dvanest ali ja bih molio ak0o neko ima skripti jer mi trebaju da bih uradio ili ako neko ima slicnih uradjenih zadataka neka mi posalje da uradim
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.